SzczęśliwaCiężarna
Fanka BB :)
Dobrze wiedziećWłóż do zimnej wody![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Dobrze wiedziećWłóż do zimnej wody![]()
Pracujac z dziećmi wiem , że to nie imię zdobi człowieka tylko człowiek imię [emoji16]Dlatego ja napisałam, że bardziej Oliwka, bo kuzyn ma Lenkę, i jakoś tak.... [emoji15] Wolałabym, żeby Hania była inna... [emoji15]
tez tak mysle, najbrzydsze imie bedzie piekne jak sie osoba je noszaca spodoba! niestety w druga strone tez to dziala...Pracujac z dziećmi wiem , że to nie imię zdobi człowieka tylko człowiek imię [emoji16]
Dalszej rodziny nie liczę [emoji16][emoji16] chodzi mi tylko o to by babcie i prababcie nie miały dwóch wnuczek o tym samym imieniu [emoji16][emoji16] więc taka drogą wykluczyć musieliśmy Zuzie, Malwinke, Anielke i Pole, Agatke, Ade, Anete i SylwieJa się dowiedziałam, że w dalszej rodzinie mam Hanię, urodziła się 3 tygodnie temu... Ale stwierdziłam, że nie zmieniam imienia, biorąc pod uwagę, jak doszło do jego wyboru![]()
Dokładnie [emoji16][emoji16] a ja już miałam w pracy tyle dzieci... Często powtarzające... Najwięcej było Zositez tak mysle, najbrzydsze imie bedzie piekne jak sie osoba je noszaca spodoba! niestety w druga strone tez to dziala...
Może jak zajdę w druga ciąże i będzie dziewczynka to już będzie rzadszeNo wlasnie, ta Julka cos wyjatkowo sie trzyma na podium od lat.
A to mądre [emoji16]Kiedyś słyszałam, że jak się nie można zdecydować, to trzeba rzucić monetą - nie chodzi o sam wynik, ale na ułamek sekundy zanim moneta upadnie będziesz chciała, żeby coś wypadło![]()
Słyszałam kiedyś mądre zdanie,że dopiero wybierając imię dla dziecka,orientujemy się,ilu ludzi przewijajacych się przez nasze życie nie lubimy![]()
I jeszcze foto [emoji23]
Zobacz załącznik 848735
Widać ślady opuchlizny - po całym dniu biegania po Bieszczadach, naprawdę stóp nie czułam [emoji23]
Po wyjściu ze strumienia mogłam biegać dalej [emoji6]