reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

Ja mam trojke w wieku 11,10 i we wrzesniu Mati 8. I powiem ci ze teraz to totalna wpadka...... Raz ze prezerwatywa nie zdala egzaminu dwa ze owulacja byla troszke pozniej. Ale bedzie Filipek i sie ciesze. Na poczatku szok itd. Ale 5 sobie nie wyobrazam. Takze trzeba bedzie pomyslec dwa razy zanim sie na amory zbierze hahahaha
ja mam 14 latke i 12 latka takze juz predzej o wnukach myslalam:Di tez wpadlam jak nastolatka !
widzialam juz wpadki na prezerwatywach ,tabletkach , spiralach ... kurde no nic tylko biale malzenstwo pozostaje :shocked2:Zeby byc takim plodnym w tym wieku , kto to widzial ;)

reklama
Tak ogórek kiszony,kapusta kiszona ,grejpfrut trochę zbijają
Sama po sobie zauważyłam że jak jem surówkę. Kiszonej do obiadu to cukier do 120 a zjadłam kiedyś to samo bez kapusty i cukier prawie 150
Dobrze wiedziec[emoji8] wczoraj sie smialam bo mialam po obiedzie 125 a moj d zjadl kubel kfc ,wypil kubek coli i mial 95.

kiszonki super zdrowe na jelita itp , takze napewno swietny pomysl, ja tunie znalazlam niestety...
Jeśli nie ma ci kto wysłać z pl, to pozostaje opcja zrobić samodzielnie...
Buraki kiszą się 7-10 dni, ogórki jedliśmy po 2 tygodniach (zwłaszcza, że ciepło), kapustę chyba też...
Kalafior kisi się też bardzo szybko ;)

ja mam 14 latke i 12 latka takze juz predzej o wnukach myslalam:Di tez wpadlam jak nastolatka !
widzialam juz wpadki na prezerwatywach ,tabletkach , spiralach ... kurde no nic tylko biale malzenstwo pozostaje :shocked2:Zeby byc takim plodnym w tym wieku , kto to widzial ;)
Kobieto Nie przesadzaj..... Znam kobiety ktore w okresie menopauzy zachodzily w ciaze. I rodzily dzieci majac 43-44lata. Stalo sie i trzeba sie cieszyc[emoji4]wiadomo ze to szok na poczatku,ale zobacz jak fajnie ze mamy duze dzieciaki beda nam pomagac. Moje juz sie kloca kto bedzie na spacery chodzil. Teraz najwazniejsze aby bylo ok z nami i maluszkami i zeby urodzic w bezpiecznym terminie dla maluchow.

Aga jem taki na sniadanie i na2 tez. Kupije ten z piekarni putka. A jak nie to z biedry ten 7 zboz. A w rozpisce mialam ten chrupki na 2 kolacje. Jednak musze modyfikowac. 1 tyg mamy na proby i mam dzwonic. Oni doradza co zmienić(zapisuje kazdy posilek co jem) a jezeli to nie pomoze to wizyta i insulina.
Myślę, że dieta powinna pomóc - oby [emoji110]
Mam sporo cukrzyków w rodzinie, więc ewentualnie z ich doświadczeń mogę korzystać... I akurat pieczywa chrupkiego żaden nie może jeść...
Ale najważniejsze, że jesteś już pod opieką, że mierzysz cukier, itd. [emoji106]

Jeśli nie ma ci kto wysłać z pl, to pozostaje opcja zrobić samodzielnie...
Buraki kiszą się 7-10 dni, ogórki jedliśmy po 2 tygodniach (zwłaszcza, że ciepło), kapustę chyba też...
Kalafior kisi się też bardzo szybko ;)
buraki u nas juz ugotowane sprzedaja , ogorki sa tylko te dlugie jak w pl na wiosne - caly rok tak !
Kapuste raz probowalam i mi nie wyszla ... kalafiora nawet nie znalam ale na ten to sie chyba i sezon skonczyl... moze kiedys znajde na to sposob :D

reklama
Do góry