arona
Fanka BB :)
pamietam jak moja mama przezywala ,ze nie chce zostac babcia przed 40 ... a potem zaczela w druga strone , ze przeciez do 50 wypada ta babcia bycMam nadziejęniech chociaż poczeka do tych 23 jak ja
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
pamietam jak moja mama przezywala ,ze nie chce zostac babcia przed 40 ... a potem zaczela w druga strone , ze przeciez do 50 wypada ta babcia bycMam nadziejęniech chociaż poczeka do tych 23 jak ja
![]()
To ja tak miałam w 1 ciąży. Imię dla chłopca czułam na 200%, a dla dziewczynki jakoś nie bardzo. Czułam jednak, że to chłopczyk (a może to moje marzenia o synku tak mnie silnie trzymały), bo tak jak kiedyś mówiłam płeć poznałam przy porodzieDokładnie [emoji106]
Jesli chodzi o wybór imienia to ja jestem chyba dziwna [emoji23]
nie mieliśmy żadnego wybranego imienia męskiego, w ogóle nad tym się nie zastanawialiśmy, a z żeńskich był tylko jeden typ: Hania
Stwierdzilismy, że jeśli będzie chłopak, to wtedy będziemy się zastanawiać, ale ja i tak czułam, że to Hania![]()
Hmmm... Mam całą książkę o kiszeniu warzyw i owoców, ale może, jeśli chcesz, to napisz, jakie warzywa da się w miarę normalne kupić, i pokombinujemy z przepisem na kiszenieburaki u nas juz ugotowane sprzedaja , ogorki sa tylko te dlugie jak w pl na wiosne - caly rok tak !
Kapuste raz probowalam i mi nie wyszla ... kalafiora nawet nie znalam ale na ten to sie chyba i sezon skonczyl... moze kiedys znajde na to sposob![]()
Ja mam starsza mamę tzn teraz już starsza bo jak mnie rodziła to starsza nie była bo miała 34 lata. Babcia została u mojej siostry jak miała 46 lat bo moja siostra jest 10 lat starsza odemniepamietam jak moja mama przezywala ,ze nie chce zostac babcia przed 40 ... a potem zaczela w druga strone , ze przeciez do 50 wypada ta babcia byc![]()
Ja praktycznie nie jeżdżę, czasem z mężem jak przy okazji jesteśmy (po wizycie u lekarza albo szkole rodzenia...)Cale szczescie , w kazdym razie trzeba trzymac reke na pulsie jak widac ...
ja sie zastanawiam czy moge jechac do supermarketu na zakupy![]()
Moja znajoma urodziła córkę w wieku 20 lat a teraz ta córka urodziła mając niecałe 17. Więc 37 lat i babciaCo do wnuków, moja mi wczoraj powiedziała, że za 10 lat wychodzi za mąż hahahaha a ja dziecko ale za 10 lat będziesz miała dopiero 18[emoji5]
tu jest duzo fajnych warzyw ale nie te nasze , mam swieze caly rok ! mieszkam w malutkiej wsi na poludniu wiec to tez ogranicza...w miastach duzych pewnie lepszy wyborHmmm... Mam całą książkę o kiszeniu warzyw i owoców, ale może, jeśli chcesz, to napisz, jakie warzywa da się w miarę normalne kupić, i pokombinujemy z przepisem na kiszenie
Bo tak naprawdę da się ukisić prawie wszystko
A może np żurek? Taki tradycyjny, polski? [emoji6]
Choć z dostępnością mąki zurkowej pewnie też ciężko
Chore to, żeby normalnych warzyw nie dało się kupić...
Ja mieszkam na zadupiu, więc jest mi łatwiej, ale też ciężko bywa, i po przeprowadzce będę miała ogródek i sporo swoich.... [emoji15]