A jaką metodę antykoncepcji stosowałas, że zawiodła? Nie chcę mieć 3 dziecka, ledwo się po 7 latach na 2 zdecydowałam i już się martwię jak się zabezpieczyć po porodzie?ja nie mialam menopauzy ale 41 lat...wyglada na to,ze urodziny tak poswietowalismy
a co do dzieci to tak,ciesza sie ,oni chcieli ... teraz to wiadomo i my juz uwielbiamy male lwiatkoale stracilam zaufanie do siebie i wszelkich anty
![]()
reklama
Łooo matko no to zaszaleliOpowiem wam coś
Moi dalsi dalsu znajomi ,naprawdę rzadko się widujemyona urodziła jak miała chyba z 19 lat później drugie dziecko od razu mała różnica wieku ,dzieci teraz dorosły wyjechały na studia,oni sami w wielkim domu ! Ona młoda cis około 40 stwierdzili ci będą sami siedzieć w domu, zrobią sobie jeszcze jedno dzidzi póki mogą
I co... Bog im nie pozwolił się nudzić urodziła trojaczki ;D
arona
Fanka BB :)
ja tez mam siostre 10 lat mlodsza ale ja sie zaczelam rozmnazac w 27 urodzinyJa mam starsza mamę tzn teraz już starsza bo jak mnie rodziła to starsza nie była bo miała 34 lata. Babcia została u mojej siostry jak miała 46 lat bo moja siostra jest 10 lat starsza odemnie

moja babcia urodzila najmlodsza corke gdy mama miala 20 lat wiec mam tez ciotke 4 lata starsza
Nonkatoja
@olaaa7 samych wspaniałości na nowej drodze życia.
@_agnieszka_ odpoczywaj dużo i oszczędzaj sie:*
@oliwka_11 jest jeszcze opcja wazektomi, ale to sprawa do obgadania z mężem.
@ani_anita trzymaj się. Wiem, że przy malucha ciężko o wypoczynek.
@_agnieszka_ odpoczywaj dużo i oszczędzaj sie:*
@oliwka_11 jest jeszcze opcja wazektomi, ale to sprawa do obgadania z mężem.
@ani_anita trzymaj się. Wiem, że przy malucha ciężko o wypoczynek.
Nalia91
Cześć, mam na imię Natalia i też termin na lipiec, konkretnie 11.07
Chciałabym do Was dołączyć.
Spodziewamy się córki.
Moja ciąża do 25tc przebiegała spokojnie, potem zaczęły się twardnienia brzucha, skróciła się szyjka, na szczęście po prawie 3 tyg. Bardzo oszczędnego trybu życia wróciła do swojego pierwotnego stanu. Obecnie u mnie 28+3. 
Też to słyszałampamietam jak moja mama przezywala ,ze nie chce zostac babcia przed 40 ... a potem zaczela w druga strone , ze przeciez do 50 wypada ta babcia byc![]()
Onaszczesliwa2018
Haha przyszłość już ma zaplanowaną [emoji16]Co do wnuków, moja mi wczoraj powiedziała, że za 10 lat wychodzi za mąż hahahaha a ja dziecko ale za 10 lat będziesz miała dopiero 18[emoji5]
Agatka29
Moja teściowa taka młoda babcia została córka urodziła w wieku 18 lat ona miała 38 a teściu 39Moja znajoma urodziła córkę w wieku 20 lat a teraz ta córka urodziła mając niecałe 17. Więc 37 lat i babcia![]()
I teraz następne wnuki dopiero po 17 latach
No... Ja mam nadzieję, że Hania zostanie HaniąTo ja tak miałam w 1 ciąży. Imię dla chłopca czułam na 200%, a dla dziewczynki jakoś nie bardzo. Czułam jednak, że to chłopczyk (a może to moje marzenia o synku tak mnie silnie trzymały), bo tak jak kiedyś mówiłam płeć poznałam przy porodzieOstatnio zaczęłam się zastanawiać co by było jakby teraz się urodził chłopiec jednak, bo mamy tylko imię dla dziewczynki
![]()
reklama
Ja wczoraj znalazłam na Olx wózek w którym się zakochałam. Pierwszy raz przeglądając wózki poczulam, że to jest to i chcę go mieć. W dodatku w wyjątkowo dobrej cenie. Ogłoszenie sprzed godziny więc byłam pewna, że nic nie stanie na przeszkodzie. Dzwonię, a babka mówi, że właśnie facet po niego przyjechał. Rozlaczylam się i jak na babę w ciąży nabuzowaną hormonami przystalo w płacz, bo nie kupiłam wózka
Zresztą ja ostatnio mam taki czas, że cokolwiek idzie nie po mojej myśli to jak dziecko od razu płacz.
Podziel się: