reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

ja nie mialam menopauzy ale 41 lat...wyglada na to,ze urodziny tak poswietowalismy;)
a co do dzieci to tak,ciesza sie ,oni chcieli ... teraz to wiadomo i my juz uwielbiamy male lwiatko :Dale stracilam zaufanie do siebie i wszelkich anty;)
A jaką metodę antykoncepcji stosowałas, że zawiodła? Nie chcę mieć 3 dziecka, ledwo się po 7 latach na 2 zdecydowałam i już się martwię jak się zabezpieczyć po porodzie?

reklama
Opowiem wam coś :)
Moi dalsi dalsu znajomi ,naprawdę rzadko się widujemy ;) ona urodziła jak miała chyba z 19 lat później drugie dziecko od razu mała różnica wieku ,dzieci teraz dorosły wyjechały na studia,oni sami w wielkim domu ! Ona młoda cis około 40 stwierdzili ci będą sami siedzieć w domu, zrobią sobie jeszcze jedno dzidzi póki mogą ;)
I co... Bog im nie pozwolił się nudzić urodziła trojaczki ;D
Łooo matko no to zaszaleli :D

Ja mam starsza mamę tzn teraz już starsza bo jak mnie rodziła to starsza nie była bo miała 34 lata. Babcia została u mojej siostry jak miała 46 lat bo moja siostra jest 10 lat starsza odemnie
ja tez mam siostre 10 lat mlodsza ale ja sie zaczelam rozmnazac w 27 urodziny :D wtedy urodzilam corke ...swoja droga niebezpieczne te moje urodziny :errr:
moja babcia urodzila najmlodsza corke gdy mama miala 20 lat wiec mam tez ciotke 4 lata starsza :D

Cześć, mam na imię Natalia i też termin na lipiec, konkretnie 11.07 :) Chciałabym do Was dołączyć. ;) Spodziewamy się córki. ;) Moja ciąża do 25tc przebiegała spokojnie, potem zaczęły się twardnienia brzucha, skróciła się szyjka, na szczęście po prawie 3 tyg. Bardzo oszczędnego trybu życia wróciła do swojego pierwotnego stanu. Obecnie u mnie 28+3. :)

To ja tak miałam w 1 ciąży. Imię dla chłopca czułam na 200%, a dla dziewczynki jakoś nie bardzo. Czułam jednak, że to chłopczyk (a może to moje marzenia o synku tak mnie silnie trzymały), bo tak jak kiedyś mówiłam płeć poznałam przy porodzie ;) Ostatnio zaczęłam się zastanawiać co by było jakby teraz się urodził chłopiec jednak, bo mamy tylko imię dla dziewczynki :D
No... Ja mam nadzieję, że Hania zostanie Hanią ;)

reklama
Ja wczoraj znalazłam na Olx wózek w którym się zakochałam. Pierwszy raz przeglądając wózki poczulam, że to jest to i chcę go mieć. W dodatku w wyjątkowo dobrej cenie. Ogłoszenie sprzed godziny więc byłam pewna, że nic nie stanie na przeszkodzie. Dzwonię, a babka mówi, że właśnie facet po niego przyjechał. Rozlaczylam się i jak na babę w ciąży nabuzowaną hormonami przystalo w płacz, bo nie kupiłam wózka ;) Zresztą ja ostatnio mam taki czas, że cokolwiek idzie nie po mojej myśli to jak dziecko od razu płacz.

Do góry