Nalia91
Fanka BB :)
Mój lekarz powiedział, że cukry ładne...No tez niski[emoji53] Ja mialam 80, 95, 92. A u Ciebie po 2 godz nizej niz na czczo. Nie wiem od czego to zalezy.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mój lekarz powiedział, że cukry ładne...No tez niski[emoji53] Ja mialam 80, 95, 92. A u Ciebie po 2 godz nizej niz na czczo. Nie wiem od czego to zalezy.
Ja dziś tez na apapie bo brzuch mnie strasznie bolał ciągnął za dużo chodziłam zauważyłam ze nie musze ciężkiego dźwiga wystarczy ze za dużo chodzę jedna tabletka pół godz leżenia i wszystko popuszcza ...
moj lekarz tez mi kazał brać jak boli
Ja nie miałam objawów alergicznych, ale takie typowo "gastryczne", jeden bury miał ewidentne lambliowe kupy, itd [emoji6]ja odrobaczalam cala rodzine zentelem ,kot mial swoje tabletki od weta , bralismy chyba 5dni potem 2 razy dawke przypominajaca plus miesiac chyba diety bez glutenu i bez cukru juz nie pamietam szczegolow w kazdym razie efektow nie widzialama tak mi wmawiali , ze dzieci alergie od robakow maja,dlatego niejadki, ja przez robaki problemy z jelitami itd ...
Jest okej [emoji6]Dziewczyny moze Wy wiecie i się orientujecie czy takie wyniki krzywej cukrowej są ok...?
Ja nie mam pojęcia a lekarza mam dopiero w czwartek i trochę sie martwię że cos nie tak ..![]()
Zobacz załącznik 849166
Ja jak boli to czekam 10 min z bolem jesli nie przechodzi biore bez cxekania dluzej
Zazwyczaj przechodzi i oby a potem to juz paracetamols przy skurczsvh chyba nie pomoze co [emoji13][emoji13]i wyedy sie skapne ze to to
Bo se tak mysle ciejawe jakie to bole moga byc ...
Czasowo - nie licząc przyniesienia składników z przedpokoju do kuchni, gdzie to robię, to w czasie gotowania czajnika wody jest gotowy - jakieś 5-7 minut, plus umycie deski, na której kroiłam mydło, noża, standardowo wytarcie blatu i schowanie składnikówWooooo zesz pierwszy raz w zyciu to czytam[emoji1][emoji106]ile to zajmuje riboty i na ile robisz proszek msc?
A to że po 1 i 2 godz jest podobnie zamiast po 2 godz powinno być mniej?Jest okej [emoji6]
Po godzinie norma jest do 180 po dwóch do 140A to że po 1 i 2 godz jest podobnie zamiast po 2 godz powinno być mniej?![]()