reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

@Koniczyna82 ja zaczynalam neoparin na sztucznym dopiero chyba rowno z Lutinisem czyli ze 4 dni przed transferem. Acardu lekarz sam z siebie nie dawal, ale jak pytalam to mowil "moze pani brac" to bralam i chyba zaczynalam go zaraz po @.
Co do przerosniecia to ja bylam na estrofemie 2x1 i w 9dc mialam juz 10mm wiec nie zwiekszali mi dawki tylko zapisali leki przedtransferowe i za 4dni mialam transfer.

reklama
Tez mam właśnie to smo taka ta igłą temat że szok .. będę ich bombardować żeby tego gówna już nie robić
Wytrzymasz :-) też na początku marudziłam dziewczynom, że nie dam rady, że boli, siniaki, wbić się nie mogę itd, ale mówię Ci, z każdym kolejnym razem jest łatwiej i szybciej, już się przyzwyczaiłam :-) ściskaj mocno tłuszczyk jeśli jakiś masz i jak gdzieś wbijasz i od razu boli to zmień miejsce obok :-) po wyciągnięciu igły masuj to miejsce przez chwilę

Aneetee jaki nowy lekarz?9:rolleyes: Murawa co u ciebie? Pamiętaj że masz mi coś udowodnić?:rofl2: Paulinka ty się lepiej przebadaj na dziesiątą stronę, czasami lepiej wiedzieć. Anuska bardzo mi przykro ale widzę że twarda z ciebie kobieta i idziesz dalej...no a my z tobą.

Hej Kochana..ja czekam na wizytę u Pasnika;)...I pamiętam,pamiętam:D
Choć są tu już Kobity co zaszły po 35...chyba @Peugeotka36 ???

A to agro z miejscem.dla dzieci bedzie?
Owszem i z takimi konikami :)
28930da03489a08d6dac7e5cbe6d467d.jpg

Załączniki

• 28930da03489a08d6dac7e5cbe6d467d.jpg
    28930da03489a08d6dac7e5cbe6d467d.jpg
    156,3 KB · Wyświetleń: 550
Watpie czy te zastrzyki ci w czymś pomogły .. poprostu tym razem się udało . Bez urazy :)
No tu troche sie mylisz bo jesli jest problem z krzepliwoscia nawet nie stwierdzony to clexan rozrzedza krew ktora zageszcza estrofem na sztucznym cyklu do crio czy tez leki stymulacyjne przy swiezym transferze a takze progesteron. Poprawia ukrwienie wysciulki macicy wiec tym samym sa lepsze warunki do implantacji
Ja akurat mam i mutacje mthfr c677 homo i mutacje pai1 hetero i hematolog zalecil mi clexan chcial nawet zebym brala go od 1 dnia stymulacji bo wszystkie leki ktorymi sie stymulujemy zageszczaja krew. A zageszczona krew rowna sie zle odzywienie zarodka

reklama
Ha! :DCzyżby Mamusia miała już w planach zrobić z Hubcia dżokeja?? :-D
Niekoniecznie ale te malutkie koniki zawsze mi sie podobaly. Kiedyś nawet myslalam zeby takiego kupic. U nas tez jest mnostwo zwierząt bo moj tata jest hodowcą kanarkow i ptakow egzotycznych. Do tego mamy 2 psy, bezpanskie koty ktore zaległy sie w drewutni, myszy, pajaki i ja mam jeszcze mole w spizarce:laugh2: ale te ostatnie probuje zwalczyc

Do góry