SzczęśliwaCiężarna
Fanka BB :)
Nooo mi się bardzo spodobało [emoji16][emoji16] i mam hopla na punkcie ogrodniczekAle cudneaz kusi zeby zamowic he he ;D
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nooo mi się bardzo spodobało [emoji16][emoji16] i mam hopla na punkcie ogrodniczekAle cudneaz kusi zeby zamowic he he ;D
Nie pokazuj mi takich rzeczy.. Mam tyle wydatków a najchętniej kupiłabym coś MaksiowiMamusie chłopców oglądam właśnie h&m i zobaczcie jakie cudo sprzedają [emoji173][emoji7][emoji7] Zobacz załącznik 849616
Ja też wydatków mnóstwo a jutro wypłata i musiałam wejść [emoji23]Nie pokazuj mi takich rzeczy.. Mam tyle wydatków a najchętniej kupiłabym coś Maksiowi![]()
Kostka boli, ale nie jest spuchnieta jak od rana więcej się poruszałam to strasznie mnie rozbolała. Jak leze jest dobrze. Moim dzieciaka prawie przeszło chociaż Kacprowi smarki jeszcze z nosa schodza, a Marysia jak zwykle po katarze ten irytujacy suchy kaszel. Młody alergia na szczęście wczoraj już miał tylko na dloniach. A z reszty rąk i nóg bo tam miał mu zeszłoHej Mamuski
Onaszczesliwa2018 - powodzenia na wizycie!
Oliwka - sliczny,zgrabny brzusio
Agnieszka - daj kawalek tego z buraka :-) my namietnie robimy brownie z czerwonej fasoli. Niebo w gebie!! A i matka sie cieszy gdy chlopcy jedza az im sie uszy trzesa.
Kinga30 - mam nadzieje,ze z kostka juz dobrze. I jak tam dzieci?to byla alergia ?
Ja jutro echo serca i holter mi zaloza na 24 h.
A dzis znowu do banku...
Czujecie wiekszy nacisk na pochwe? Mi sie tak psiknelo dzisiaj,ze balam sie,ze zaraz dziecko urodze tak zabolalo na dole..
Milego dzionka
Poczekam na premie to moze sie skuszeNooo mi się bardzo spodobało [emoji16][emoji16] i mam hopla na punkcie ogrodniczek
Dobrze, że wszystko ok i jaki już dużyMy już po wizycie mały całe USG sobie ziewal KTG czyste leży główka na dole waży 1300![]()
wow super wiesci , teraz odsapniesz...My już po wizycie mały całe USG sobie ziewal KTG czyste leży główka na dole waży 1300a i szyjka 3.36
Super kochana i synek rośnie jak na drożdżach <3My już po wizycie mały całe USG sobie ziewal KTG czyste leży główka na dole waży 1300a i szyjka 3.36