Onaszczesliwa2018
Fanka BB :)
Dokładnie I bardzo dobrze bo kurde dawki coraz większe a ciśnienie teżOd piatku. D dzwonil wlasnie i jezeli skoczy do 150 i powyzej 90 to jedziemy dzis do szpitala wieczorem.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dokładnie I bardzo dobrze bo kurde dawki coraz większe a ciśnienie teżOd piatku. D dzwonil wlasnie i jezeli skoczy do 150 i powyzej 90 to jedziemy dzis do szpitala wieczorem.
O kuzwa to ciekawe [emoji16]Moja kolezanka zaraz po porodzie wstala i poszla pod prysznic. Twierdzi, ze swietnie sie czula. A ja...przez 8 gzodzin nie bylam w stanie nawet pozycji poprawic w lozku, przez tydzien funkcjonowalam na tramalu.
Może takie grupowe to spotkania to będą tańsze [emoji23]Razem razniej[emoji3]
No[emoji3] Tak ze roznie bywa[emoji6]O kuzwa to ciekawe [emoji16]
No grupowe na pewno tansze. Tylko bysmy musialy chyba przez internet czegos poszukac[emoji6]Może takie grupowe to spotkania to będą tańsze [emoji23]
Fakt, w az tak swietna forme to nie wierze. Ale rzeczywiscie sa roznice w samopoczuciu i przechodzeniu tego wszystkiego. I to spore. I tu znowu niesprawiedliwosc, tak jak z waga[emoji53]Moja znajoma (której życie usłane jest różami,ptaki śpiewają na jej cześć,a motyle układają się w kształt jej imienia) twierdzi,że od razu po cesarce czuła się tak fantastycznie,że prawie była w stanie jeszcze w szpitalu zrobić trening z chodakowskąja nie daje wiary w takie rzeczy,w końcu poród to poród,trzeba sie nastawić na wszystko
![]()
Masz jakis pakt z D zawarty? Przeciez leze nic nie robie a widzisz jak sie ma sytuacja.Dokładnie I bardzo dobrze bo kurde dawki coraz większe a ciśnienie też
Wraca na miesiąc 29 czerwcaOj bidulko, szkoda. A jak to bedzie w okolicy terminu porodu? Da rade to jakos zalatwic zeby byl z Toba?