reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Dziekuje za słowa wsparcia. Chce walczyc dalej
Ile przezylyscie punkcji i transferow? Ile z Was sie decydowało na transfer 2 zarodkow?
Ja miałam jedną punkcję. Trzy transfery z czego dwa po jednym zarodku . Trzeci z dwoma zarodkami, w chwili obecnej z tego transferu prawie 15 tydzień ciąży. Niestety jeden zarodek tylko przeżył. Powodzenia Ci życzę z całego serca;)

reklama
Kochane musialam sily pozbierac i glowe ogarnac, w zeszly wtorek mialam zabieg :(na zadnym usg nie bylo bicia ❤️serduszka pomimo tego ze dzieciatko bylo widoczne.
Mowie wam ja wciaz za mloda jestem:)jeszcze nie moj czas. Czekam 3-4 cykle i jedziemy do Pragi z nowa dawczynia. Sledze was z ukrycia , ciesze i smuce.kibicuje tym betujacym i mysle o tych ktore musza dalej walczyc:tak:buziaki wielkie:)
Bardzo mi przykro, na pewno jest Ci teraz ciężko :( tulę Cię mocno!

Dziekuje za słowa wsparcia. Chce walczyc dalej
Ile przezylyscie punkcji i transferow? Ile z Was sie decydowało na transfer 2 zarodkow?
Ja przechodzilam 2 pełne procedury bo z pierwszej żadne mrozaczki nie daly rady i ten podany tez nie zostal z nami;( druga procedura i też zero mrozakow , przetrwala tylko moja jedna kruszynka w brzuszku - obecnie 24tc ❤

reklama
Ja też nie wierze do końca w to badanie. Kwiecień 2017- 2.8, kwiecień 2018- 1.28 Spadło mi przez rok o ponad połowę, lekarz złapał się za głowę i stwierdził, że może jakaś drobna infekcja odbiła się tymczasowo na jajnikach, a przecież amh powinno być niezależne od przeziębień, dnia cyklu itd. Moje komórki przy in vitro ładne były, więc skąd niby taki spadek. Za rok powtórze badanie z ciekawości.
Ja tez zaczynam watpic w wiarygodnosc tego wyniku choc lekaz stwierdzil ze ono moze skakac. Ja 2 lata temu przed 1 ivf mialam amh 2.95 a po 3 pelnych stymulacjach zbadane przed 4 procedura 3.65

Do góry