reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

mnie ostatnia poprawa i mozliwosc chodzenia dodaly skrzydel ... ale Oliwke to wciaz mam w glowie...
Ty staraj sie jednak znalezc cos co Cie uraduje bo paskudnymi myslami niczego nie zmienisz tylko ciezko zyc .... ja mialam depreche jak sie dowiedzialam o ciazy teraz nawet zmartwienia czy obawy az tak mnie nie doluja ale przyznam Ci ,ze jak kazali lezec to bylo znowu ciezkoooo...

A ja deprecha bo nie bylam
W ciazy [emoji28][emoji28][emoji28]lat 5 starania[emoji85]Tak wiec wc drugie od razu chviakam po porodzie [emoji23]

reklama
Hmmm dupa 110 cm przed 97
Cyc 107
Brzych 118 cm [emoji23]

Calpsc narazie 18 kg na plus[emoji51]ale rok temu 23 i zeszlo
seriooo ? to ile ty masz metrow wysokosci ? w zyciu bym nie powiedziala... zgrabnie wygladasz!
ja brzuch az zmierzylam i102 cm a wydaje mi sie ,ze wiekszy mam...
i pewnie strasznie chuda przed ciaza bylas ...

Dzięki :D
Na ostatniej wizycie było w sumie około +3kg, ale mięśni trochę straciłam, więc na plusie jest w sumie więcej...
Ostatnio jak zobaczyłam swój tyłek w lustrze to... Tak obwisłego nie miałam chyba nigdy, ale po porodzie wrócę do przysiadów, to i tyłek wróci ma swoje miejsce ;)

Oh ha tez sport Musze obowiazkowo po

A ja deprecha bo nie bylam
W ciazy [emoji28][emoji28][emoji28]lat 5 starania[emoji85]Tak wiec wc drugie od razu chviakam po porodzie [emoji23]
ja mam 2 starszych, nie myslelismy o trzecim takze dzieki radom lekarza ... ogolnie sytuacja nie sprzyjala ani wiek ... ale bedzie Leos i cos czuje, ze zakochamy sie w nim cala czworka na zaboj :D

Miałam to samo z żylakiem.. niby krwi nie było dużo ale jednak widok żywej na wkładce przeraził mnie... już niedługo [emoji4]
Dziś zaczęłam 31 tydzień i widzę że zostało już mało czasu. Mam wszystko poprane i poprasowane. Czekam na wypłatę i zamówię ostatnie drobiazgi i już tylko czekam [emoji4]

Nie umiem się jakoś wewnętrznie pozbierać po wiadomości od Oliwki. Jest mi tak strasznie żal...

Ja dzis 31+1;))

reklama
seriooo ? to ile ty masz metrow wysokosci ? w zyciu bym nie powiedziala... zgrabnie wygladasz!
ja brzuch az zmierzylam i102 cm a wydaje mi sie ,ze wiekszy mam...
i pewnie strasznie chuda przed ciaza bylas ...

Tak prawda
Mam 184 cm I przed ciaza 72kg zawsze tyle waze mimo ze jem wszystjo i makaron na okroglo[emoji23][emoji23]pepek cm daja 118
IMG_2454.JPG

Załączniki

• IMG_2454.JPG
    IMG_2454.JPG
    127,1 KB · Wyświetleń: 349
Do góry