reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Nie ma tu nigdzie napisane nic o zaufaniu do lekarza :) a ta rozpiskę kategorii można znaleźć wszędzie :) lekarz też ja zna :) ważne jest to co napisane w tym artykule tzn. Se ważny jest tydzień podania leku bo tak jak leki przeciwpasozytnicze są teratogenne tzn szkodzą plodowi między 2 a 12tc (o ile mają moc przejscia do krwioobiegu) mogą powodować zmiany rozwojowe u dziecka,które nie ma rozwiniętych organow/kończyn :) ale ten lek, który mi np. Lekarz przepisał nie przenika do krwioobiegu :) więc uwierz, że zagłębiam się w temacie i takie Twoje dogzyzki mnie niczym nie zaskoczą ... Dalej ufam lekarzowi bo wziął pod uwagę tydzień ciąży i to w jaki sposób lek działa a ten działa w jelicie miejscowo ... Czuje, że jesteś typem człowieka, który raka leczy cytryną ... Szok

Lepsza cytryna niz domestos :laugh2:

Co masz na myśli pisząc, że mam wywalone? [emoji23] ja po prostu potrafię odpuścić i zrobić później lub przełożyć na jutro [emoji12] a o facecie mówiłam w tej kwestii, że on sobie może spać w nocy a ja zajmę się dzieckiem bo on później da mi odpocząć jak wróci z pracy bo też potrafi sprzątnąć :) normalny związek partnerski

Ze możesz prowadzić te dyskusje z kurzem o leżeniu 1h [emoji23]

M. Ogarania pranie, zakupy, zmywarkę ale coś takiego jak kurz na podłodze może jego zdaniem poczekać do przyjścia pani do sprzątania- czyli 1 raz/ tydz. A w moim świecie nie może [emoji85]

reklama
Do góry