Dziewczynki właśnie jestem na zakupach do torby szpitalnej i mam pytanie co Wy polecalyscie na sutki ? Chodzi mi o ta maść, której nie trzeba zmywać przed karmieniem
Lansiloh
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczynki właśnie jestem na zakupach do torby szpitalnej i mam pytanie co Wy polecalyscie na sutki ? Chodzi mi o ta maść, której nie trzeba zmywać przed karmieniem
BepanthenDziewczynki właśnie jestem na zakupach do torby szpitalnej i mam pytanie co Wy polecalyscie na sutki ? Chodzi mi o ta maść, której nie trzeba zmywać przed karmieniem
I dzieciątko może normalnie ssać pierś? Bo ja coś kojarzę, że ktoś polecal wazeline czy cosBepanthen
U mnie też z prawej i z lewej kopie... Jakbym dwójkę miała a nie jednego dzidziusia [emoji14] a co do pleców to mnie bolą tak jak rwa... Źle stanę to aż łzy w oczach... Budzę się już bolą. obracam się - to samo.. Co bym nie robiła i pewnie tak już będzie do końca albo i gorzej.. Ale jakoś damy radę chyba co?
Lansiloh
Hehehehe nie no to nie tylko te plecy dobijają.. Tyle do zrobienia a tu dupa...No mam nadzieje ze będziemy sobie narzekać pisać ale damy radę
ja staram się nie skupiać na tym bólu bo przy Marcelinie dużo gorzej się czułam zgaga plecy brzuch wygląd wieprza [emoji23]
Biedna mama się nacierpiJa od godz w szpitalu z mama na ściągnięcie szwów i jeszcze z dobra godz naprwno będziemy czekać
Nie wiem jak mama tu wysiedzi bo ani chodzić ani siedzieć za długo
Mnie plecy tez strasznie bola .. szczególnie kość ogonowa do tego mały harcuje od rana mam wrażenie ze on jest w pozycji szpagatu bo w jednym momencie kopie i z prawej i lewej
Tak, ale to nie byla typowa drzemka jak kiedys tyljo relaks przy bajce lub muzyce. Kto chcial to spal, kto chcial to tylko lezal i sluchal. W drugim roku juz byl wybor - kto chcial to kladl sie z maluchami, a kto nie to sie bawil. Teraz maja taki relaks tez po obiedzie, ze pani im ksiazke czyta - kto chce lezy sovie pod kocykiem, a kto nie to robi cos innego.Btw, mieliście jeszcze w przedszkolu "lezakowanie"? U nas była obowiązkowa drzemka... Fajnie taki czas wyciszenia się itd ale sen na zawołanie też czasem kiepsko wychodził...
Teraz by się przydało, np w pracy godzinka przerwy na drzemkę![]()
Super! Nareszcie 30stka[emoji3]Cześć dziewczyny [emoji5] ja już nie śpię koncze dzisiaj 29 tydzień zaczynam 30 wreszcie [emoji5] i czekam na położna[emoji5] ale ma być dopiero o 11