reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Tak jechałam do sklepu po ziemniaki bo mi brakło i weszłam najpierw do innego sklepu tak zajezec wyszłam oczywiście z nowymi butami wsiadłam do auta przyjechałam do domu bez ziemniaków [emoji23]
Rodzina nawet jesli zjadla ryz nic sie nie stalo, nawet nie pamietaja a buty slawne i napewno bardziej przydatne :D
Mi sie ciagle takie wpadki zdazaja w ciazy , ide robic czy wziac jedno a robie cos innego i dopiero po czasie jest :o

Rodzina nawet jesli zjadla ryz nic sie nie stalo, nawet nie pamietaja a buty slawne i napewno bardziej przydatne :D
Mi sie ciagle takie wpadki zdazaja w ciazy , ide robic czy wziac jedno a robie cos innego i dopiero po czasie jest :o
Buahaha mi się zdarza nawet słowa mylić albo nowe tworzyć[emoji23]

Ja to przeczuwam jakąś wielką katastrofę jak sie spotkamy razem z @JustMe55 w Warszawie. Pewnie wydamy wszystkie pieniądze na wielkich zakupach, pójdziemy się najeśc i zaliczymy jakiś masaż czy coś bo stwierdzimy że nam sie nalezy za to że kupiłyśmy coś na promocji :D

Jestem!! Od piątku będę gotowa i dostępna aż do porodu (i to raczej którejś z Was, bo ja na końcu [emoji849])!!

Jestem!! Od piątku będę gotowa i dostępna aż do porodu (i to raczej którejś z Was, bo ja na końcu [emoji849])!!

co jeszczed nie bedzie tak ze pod wplywem ekscytacji poznania sie i wydania kasy ktoras z nas urodzi szybciej z wrazenia :D
najgorzej ja bym wyszla :D ze slaska przyjechala do stolicy urodzic syna hahhahaha

I uprasowane tak ładnie złożyłaś na fotelu? [emoji6][emoji1]
To jest ułożone w artystyczny sposób!

Przypomina mi się tekst z przyjaciół, kiedy Phoebe rodzi i tłumaczy chyba Chandlerowi ze to tak jakby przepchnęli mu kartofla nosem [emoji23][emoji23]
A to nie Carole tłumaczyła Rosowi, że to jak przepchnąć kurczaka przez dziurkę w nosie? :D

reklama
Do góry