Margana
Fanka BB :)
Haha, musisz uzywac emotek, bo chyba czasami nie czaje Twoich zarcikow[emoji6]To taki żarcik był, moja też powstała później, trudne miałam początki emocjonalnie.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Haha, musisz uzywac emotek, bo chyba czasami nie czaje Twoich zarcikow[emoji6]To taki żarcik był, moja też powstała później, trudne miałam początki emocjonalnie.
Ja mam pralko- suszarkę pod niedawna i to jest wielkie ułatwienie przy dziecku. Na pewno będziesz zadowolona.Dzięki, wybraliśmy Electrolux w klasie energetycznej A 3 plus. Moja siostra ma taka sama od kilku miesięcy i jest bardzo zadowolona. Takze nie szukaliśmy innego modelu.
Tak, rodziła trojaczki swojemu bratuMoże kurczak tez był... ja pamietam akurat to z kartoflem, jak rodziła trojaczki chyba? Dość wybiórczo ogladalam przyjaciół ale to chyba wtedy było![]()
Też chcę taki fotel!Chyba tak. Bo nie wiem czy wiesz ale tu jest bardzo dużo ch*jowych pań domu, i ja jestem jedna z nichInne kupują buty zamiast ziemniaków, a ja np w ciaży zaliczłam już walkę z gołębiem w salonie, doprawienie kurczaka i frytek z piekarnika cynamonem zamiast papryką no i dziś z ta zmywarką też dałam pokaz
![]()
IkeaTeż chcę taki fotel!
Uwielbiam mojito!
Ej no, ubranka się prasuje, żeby odkazić, nie żeby super wyglądały. Zresztą ja sobie darowałam prasowanie, bo to jest czynność, której odmawiam, dziecko przeżyło.I uprasowane tak ładnie złożyłaś na fotelu? [emoji6][emoji1]
Do pojemnika na proszek. Jedna paczka i najdłuższy cykl prania przy max temperaturze.Ile tego kwasku? Do bębna??