reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

Do pojemnika na proszek. Jedna paczka i najdłuższy cykl prania przy max temperaturze.

O dzięki! Zrobiłam sobie skrina :tak:

@Jola92 to mojito nawet jest niezle! Ten nasz znajomy który ma lodziarnie na wilanowie ma tez te napoje u siebie, ale cytrynowy i pomarańczowy, muszę mu powiedzieć żeby sprowadził tez ten. Bez środków konserwujących podobno ;) na lato z lodem jak znalazł

reklama
Rodzina nawet jesli zjadla ryz nic sie nie stalo, nawet nie pamietaja a buty slawne i napewno bardziej przydatne :D
Mi sie ciagle takie wpadki zdazaja w ciazy , ide robic czy wziac jedno a robie cos innego i dopiero po czasie jest :o
Ja też jestem hujową panią domu i ostatnio spaliłam kluski na parze. Da się? Dla mnie to nie problem ;)

Ikea :D
Jest najwygodniejszym fotelem na świecie! Serio, na każdym w ikei siadałam i ten bije wszystkie inne na głowę :)
Potwierdzam :) mega wygodny.
Dziewczyny czytam ale z pisaniem średnio, mamy teraz trochę młyn przez to odkopywanie fundamentów. Wszędzie wala się ziemia.

hej !
Ja dzis chcialam jechac na polowanie ubranek i ogladanie wozkow do wiekszego miasteczka ale wieje i opaday czasem .... zlosliwosc losu no :angry:
Stanelam na wage i tez dobila, idziemy w strone dziesiatego kilograma buuu ... chyba oglosze maj miesiacem narzekan, najlepiej mi to idzie :o

biedactwo ... oby szybko znowu zrobil mila niespodzianke !
jak twoj kregoslup ?
Szkoda gadać.. Jeśli o plecy chodzi to myślę że lepiej to już nie będzie, ewentualnie mozw być gorzej... Powiem mojej gin w pon o tym ale myślę że po prostu Maksiu uciska jakiś nerw, jakoś wytrzymam jeszcze trochę. Synuś coraz większy więc zaczynają się niedogodności

Szkoda gadać.. Jeśli o plecy chodzi to myślę że lepiej to już nie będzie, ewentualnie mozw być gorzej... Powiem mojej gin w pon o tym ale myślę że po prostu Maksiu uciska jakiś nerw, jakoś wytrzymam jeszcze trochę. Synuś coraz większy więc zaczynają się niedogodności
warto wspomniec moze poleci fizjoterapie np ?

reklama
No zobaczymy.. Bo nie ukrywam że idzie się umęczyć i wczoraj np szłam już ze łzami w oczach.. :(
niestety znam ten bol, nie z ciazy a z przepukliny dysku ... dzielnie ja znosilam bo przeciez kazdego boli kregoslup :confused: dopiero jak mi odcielo nerwy wyladowalam na rezonansie i lekarz byl w szoku , ze tak ogromna przepuklina do tej pory nie leczona... tylko wtedy juz byla do operacji i to niestety nie mininwazyjnej ...tak sie ladnie zalatwilam!

Do góry