Onaszczesliwa2018
Fanka BB :)
Zaczynasz narzekać [emoji16]co pozno?![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zaczynasz narzekać [emoji16]co pozno?![]()
ty prywatnie chodzisz?Bylam w szoku odkad chodze zawsze bylo dopochw I brzuszne
Moze sie spieszyla ginko[emoji848][emoji848]ale mowila skurczy zero i serduszko super ... no obrocil sie przez dwa tyg bo ostatnia wizyta glowa w gorze byla
Oby juz chcial zostac tak
eee nie tylko teraz zawodowo wreczZaczynasz narzekać [emoji16]
U mnie nic nowego [emoji16] a ze zawodowo hm niezauwazylam[emoji16]eee nie tylko teraz zawodowo wrecz
A u Ciebie jak dzis ?
bo duzo pisze , gubia sie te posty z jekami... a troche tez trzymam dla siebieU mnie nic nowego [emoji16] a ze zawodowo hm niezauwazylam[emoji16]
Buahaha dobre to było [emoji23] oczywiscie współczuję tych dolegliwości ale pocieszające , że już niewiele nam zostało [emoji4]pogoda tutaj też rozna niestety, a co do sexu... też od początku nie możemy , ale dziewczyny pocieszaly, że przed porodem może się uda także będzie się działo ..[emoji23]bo duzo pisze , gubia sie te posty z jekami... a troche tez trzymam dla siebie
mam i zgage i zaparcia i bol kregoslupa i brzuch ciagnie , maly raz pod zebrem tlucze raz w pecherz , mdlosci miewam, napady niepokoju , w kazdej pozycji mi zle, tyje , maz narzeka , ze sie obnosze z cycami i nic nie mozna, na dodatek pogoda nie dopisala i zabila moje plany zakupowejeszcze pare by sie znalazlo ...
masz esencje![]()
mezowi przypominam,ze paraduje tez z wielkim brzuchem niech nie udaje ,ze nie widziBuahaha dobre to było [emoji23] oczywiscie współczuję tych dolegliwości ale pocieszające , że już niewiele nam zostało [emoji4]pogoda tutaj też rozna niestety, a co do sexu... też od początku nie możemy , ale dziewczyny pocieszaly, że przed porodem może się uda także będzie się działo ..[emoji23]
czytam ... i mysle jak sie zakonczy ta historia .... juz myslalam ,ze Jola z milosci zasikala lozko a tu hapyy end ....wow !Heja!
Mi się dziś sniło, że porwałam samolot i wylądowałam nim na jakiejś autostradzie. WTF?
Dzię będzie mnie troche mniej bo ukochany ma wolne
Wiecie kiedy jest miłość? Kiedy nie śpisz od 6 rano, bo juz Ci sie nie chce, lezysz na łóżku upocona jak świnia bo mąż jest do Ciebie szczelnie przytulony, jest Ci mega nie wygodnie i chce Ci się siku ale nie wstajesz żeby go nie budzić. Jak się przekręcił na bok (jakies 15 min temu) to od razu zwiałamJa to się poświecam
Miłego dnia!![]()
Nie wiem dlaczego ludzie dziwią się, kiedy jedna z moich historii kończy się w miarę normalnieczytam ... i mysle jak sie zakonczy ta historia .... juz myslalam ,ze Jola z milosci zasikala lozko a tu hapyy end ....wow !![]()