Ja ostatnio moją jakoś rozśmieszyłam podczas badania że aż poklepała mnie po nodze a potem stała i się jej trzymała pochylona, bo się zapowietrzyła![]()
[emoji23][emoji23][emoji23] dobrze ze nie posmyrala cię gdzie nie trzeba [emoji23]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja ostatnio moją jakoś rozśmieszyłam podczas badania że aż poklepała mnie po nodze a potem stała i się jej trzymała pochylona, bo się zapowietrzyła![]()
dokladnieO nieeeeee [emoji85] aż mi szkoda tej kobiety... [emoji85]
Ja ogólnie nie jestem ostatnio zachwycona wyglądem mojego podwozia, wszystko jakieś takie przekrwione i większe :/
uff a myslalam ,ze tylko ja mam pociag do alkoholu w ciazy...w sylwestra szampana mi sie chcialo a nie lubie ! Wina dobrego, wytrawnego bym wypila ....
Co do depilacji ... ostatnio robilam to z lustrem ale i tak bylam zaskoczona jak to brzydko wyglada
A na ktg sie nie deplowalam bo po co a pani zaprosila i na foteljeszcze studenta miala obok
![]()
Też bym "umierała" ... Dziś do naszego przyszłego barku układałam alkohole.. Mmmmm mogłam popatrzećJa tutaj umieram normalnie...! Prosecco, wino wszystko co lubię wokół i NIC..!!!
U Ciebie az taka roznica? Nie wiedzialam.A co ja mam powoedziwc. 17 lat roznicy miedzy moim najmlodszym a malutką
[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] dobrze ze nie posmyrala cię gdzie nie trzeba [emoji23]
Ja to się najbardziej obawiam że jak się zacznie będę samaDziewczyny tak sobie myśle... Czy to możliwe że gdy zacznie sie poród to tego nie zauważę?Załóżmy, że nie odejdą mi wody ale zaczną się bóle brzucha a ja będe myslała ze to zwykły ciążowy ból? Mnie całą ciąże coś boli
Nie zauważę, że to skurcze na przykład?
Spokojnie. Nie przeoczysz tego. W razie co dam Cioj numer. Zadzwonisz skonsultowac[emoji16][emoji16][emoji16]Dziewczyny tak sobie myśle... Czy to możliwe że gdy zacznie sie poród to tego nie zauważę?Załóżmy, że nie odejdą mi wody ale zaczną się bóle brzucha a ja będe myslała ze to zwykły ciążowy ból? Mnie całą ciąże coś boli
Nie zauważę, że to skurcze na przykład?