reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Ja wkoncu zasnęłam o 7 obudziłam się o 9:00
Zjadłam śniadanie i musiałam z mama jechac drugi raz ściągnąć szwy
Musze l4 zawieź do pracy
Do księgowego z Fv
Mam kurczę dziś trochę załatwiania a po tej nocy czuje się jak kopnięta
Domyslam sie. Ja tak ostatnio mialam jak cala noc nie spalam. A akurat tez zalatwiania bylo. Obys szybko wrocila do domu!

Ja juz po wizycie wszystko ok ktg ok usg miałam też ok zrobili mi jeszcze ekg i czekam na wynik ma przyjść internista i leżę sobie w końcu dziś chłodniej i samopoczucie lepsze :)

Moja tez drobniutka dziś mam (31+0) i waży 1406 gram jak pytam czy ok to mówią a pani jaka jest mała to niech nie wygasa od dzieciątka ze będzie duże sprawa genetyki także tez juz się tak tym nie martwię

U mnie od cholery [emoji849]

Skurcze zaczęłam mieć w nocy 5- tzn wcześniej nie miałam absolutnie nic, żadnych BH, nic. Wiec w nocy zaczęło coś się dziać, polezalam w wannie, podchodziłam i nic. Pojechałam na ktg- słabo się pisały, wiec nie chcieli mnie zostawić w szpitalu, ale mój lekarz praowadzacy kazał jechac do siebie- czyli do Wołomina. Zakwaterowali mnie na patologii, łażenie, leżenie, sprawdzanie... w nocy wzięli mnie na porodówkę, wiec kolejna noc skurczy- tym razem wiadomo było ze krzyżowe, szyjka i rozwarcie postępowało mega powoli, pęcherz w końcu mi przecięto ba oddziale... Frana urodziłam 10 czy 11, nie pamietam [emoji4] i tez zasypiałam w pewnym momencie między skurczami. Wykończona byłam. Ale same parte to był już czad, mega ulga, naprawdę!
O matko to tez sie wymeczylas tak dlugo.

reklama
Do góry