@SzczęśliwaCiężarna ja u siebie też nie widziałam takich ręczniczków..
są dla chłopców?? Może gdzieś wyhaczę 
Ostatnia edycja:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Sa@SzczęśliwaCiężarna ja u siebie też nie widziałam takich rzeczniczków..są dla chłopców?? Może gdzieś wyhaczę
![]()
Muszę tam zajrzeć może jutroSajest dużo kolorów i zwierzątek [emoji16] mi się jeszcze blekitniusi morsik i hipcio bardzo podobały
aż tak, że nie pamiętam jakie jeszcze były a na pewno były
Ja już zaczęłam! Narazie takie pranie pierwsze żeby zobaczyć czy się sprały drobne plamkiA ja Wam powiem że zbieram się z tym praniem i zbieram i jakiś mi to nie wychodzi ;/
Ooo i taki misio też kojarzę, że był@SzczęśliwaCiężarna ja u siebie też nie widziałam takich rzeczniczków..są dla chłopców?? Może gdzieś wyhaczę
![]()
Koniecznie muszę tam podjechaćOoo i taki misio też kojarzę, że był Zobacz załącznik 853385
Właśnie też to wyczytałam ale mierze w nocy i jest ok nie miałam jeszcze poniżej 75Poczytałam trochę i niska hemoglobiny glikowana może świadczyć o częstych hipoglikemiach