reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
A jak się metki maniakalnie wycina...?? [emoji23][emoji23]

Właśnie sobie uświadomiłam ze czeka mnie mega prucie i wycinanie. W ogóle nie wiem po kiego robią te wszywane metki, niektóre większe od bodziaka [emoji849] najlepiej jak jest nadruk na tkaninie i tyle...

Ja już ogólnie w domku...! I powiem Wam ze się cieszę ze wróciłam :) było super, cudownie, mega fajne wakacje przed porodem, czułam się cały czas naprawdę super- ale jednak jak wylądowaliśmy i weszłam do domu to poczułam się spokojniej. Poza tym włączył mi się mega stres co do ogarniania- ze trzeba jechac do ikei, zobaczyć łóżeczka, zdecydować jaki kolor wózka itp. W międzyczasie za tydz Franka uro, potem mam BS... i wciąż nie mogę się przyzwyczaić ze teraz całe dnie będę miała wolne [emoji16]
Wszędzie dobrze ale w domku najlepiej [emoji3]

A tymczasem czas na grzech :D
received_1673716086015750.jpeg
mniam :D

Załączniki

• received_1673716086015750.jpeg
    received_1673716086015750.jpeg
    34,9 KB · Wyświetleń: 340
reklama
Do góry