SzczęśliwaCiężarna
Fanka BB :)
Hehehe jakoś mi na tym nie zależy [emoji23][emoji23]Serio? Nie chcesz się pomęczyć żeby poczuć dokładnie co i jak?? [emoji16][emoji16]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hehehe jakoś mi na tym nie zależy [emoji23][emoji23]Serio? Nie chcesz się pomęczyć żeby poczuć dokładnie co i jak?? [emoji16][emoji16]
Wszędzie dobrze ale w domku najlepiej [emoji3]A jak się metki maniakalnie wycina...?? [emoji23][emoji23]
Właśnie sobie uświadomiłam ze czeka mnie mega prucie i wycinanie. W ogóle nie wiem po kiego robią te wszywane metki, niektóre większe od bodziaka [emoji849] najlepiej jak jest nadruk na tkaninie i tyle...
Ja już ogólnie w domku...! I powiem Wam ze się cieszę ze wróciłambyło super, cudownie, mega fajne wakacje przed porodem, czułam się cały czas naprawdę super- ale jednak jak wylądowaliśmy i weszłam do domu to poczułam się spokojniej. Poza tym włączył mi się mega stres co do ogarniania- ze trzeba jechac do ikei, zobaczyć łóżeczka, zdecydować jaki kolor wózka itp. W międzyczasie za tydz Franka uro, potem mam BS... i wciąż nie mogę się przyzwyczaić ze teraz całe dnie będę miała wolne [emoji16]
Ja tyle mam wszystkiego na 56 [emoji39][emoji39][emoji23][emoji23] a może i nie [emoji16][emoji16]Pierwsza tura ciuszków poprasowanaZobacz załącznik 853345
To ja mam tu trochę 56 trochę 62 i jakieś mniejsze 68 ale są jak 62, już trzy kolejne worki na mnie czekają [emoji14]Ja tyle mam wszystkiego na 56 [emoji39][emoji39][emoji23][emoji23] a może i nie [emoji16][emoji16]
To ja mam dużo mniej [emoji16][emoji16]To ja mam tu trochę 56 trochę 62 i jakieś mniejsze 68 ale są jak 62, już trzy kolejne worki na mnie czekają [emoji14]
Przesadzilas ja mam cukrzycę
Ojjj wybacz [emoji14] nie chciałam...Przesadzilas ja mam cukrzycęjęzyk mi uciekł do ...