reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

Ja jestem zdania, że powinno być jakies dofinansowanie dla kobiet w ciąży specjalnie na lody jako lekarstwo na całe zło tego świata i wszelkie ciążowe dolegliwości :D

My wczoraj zrobiliśmy przemeblowanie w pokoju Naszego Stasia i skręcilismy przewijak. Już sobie tam nawet pampersy, chusteczki itp poukładałam. I ja też już bardziej leżąca niż aktywna. Nawet na zakupy juz sama nie chodzę
Podpisuję się pod tym [emoji1][emoji1][emoji1]

reklama
Powodzenia ola

Mam takie przemyślenia z rana[emoji23]
W ciazy Jak w snach coś się śni to w rzeczywistości jest inaczej??
Bo mi się śniło ze urodziłam i byłam tak chuda szczupła brzuch nogi i takie szczęście ze mnie tryskało i tak mysle nad tym skoro w śnie byłam tap madel to w rzeczywistości nie schudnę po porodzie [emoji23][emoji23][emoji23]

Pocieszcie mnie jakos

Powodzenia ola

Bo mi się śniło ze urodziłam i byłam tak chuda szczupła brzuch nogi i takie szczęście ze mnie tryskało i tak mysle nad tym skoro w śnie byłam tap madel to w rzeczywistości nie schudnę po porodzie [emoji23][emoji23][emoji23]

Pocieszcie mnie jakos
Karla sny to nasza podświadomość nasze pragnienia i obawy [emoji6] zapewne to twoje pragnienie a ja z całego serducha życzę każdej spełniania takich pragnień po porodzie [emoji16][emoji14] razem nam będzie łatwiej, w kupie siła [emoji123][emoji123][emoji123][emoji123][emoji123]

Powodzenia ola

Pocieszcie mnie jakos
No mi się dziś śniło, że zapomniałam kupić fotelik więc woziłam dziecko na krześle które wcisnęłam do samochodu....A potem biłam się z jakimiś ludźmi w barze bo nie chcieli mi sprzedac mojito. W domu rzucalam talerzami w Ł bo zapomniał mi kupić truskawek, a na koniec rzucałam ananasami w przejeżdżające samochody. Mam nadzieję, że będzie inaczej bo jeśli taka jest przyszłość to spedzę ją w więzieniu albo psychiatryku...
Mam nadzieję, że Twoje się sprawdzą :*

Dobre te Wasze sny :) fabuła na film. Ja coś mało śnie w tej ciąży, jakoś w I trymestrze miałam sporo snów a teraz nic sobie nie przypominam...

Dobre te Wasze sny :) fabuła na film. Ja coś mało śnie w tej ciąży, jakoś w I trymestrze miałam sporo snów a teraz nic sobie nie przypominam...
Mi w 1 trymestrze non stop się sniło że krwawię, albo zaczynam rodzic w 10 tygodniu. Ja mam strasznie rozbudowane sny, od zawsze tak jest, ale nie wiem z czego to wynika. Czasami są tak realne, że po przebudzeniu boję się czy napewno to co tam widziałam nie działo się na prawdę. No ale ja mam też incydenty z lunatykowaniem. Jakaś taka dziwna jestem :D

reklama
31+0 :)
_20180507_121123.JPG

Załączniki

• _20180507_121123.JPG
    _20180507_121123.JPG
    53,8 KB · Wyświetleń: 299
Do góry