Biedroneczka83
Fanka BB :)
Biedroneczka a co ty porabiasz?
No kochana pracuję zawodowo obecnie
A poważnie jestem na kwartalnym poporonnym odwyku invitrowym i w sierpniu stawiamy się na nową procedurę.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Biedroneczka a co ty porabiasz?
Moj maz ma problemy genetyczne- bledy w kariotypie i dwie ciaze byly bardzo chore (ciaze zakonczone) zostalo in vitro z bafaniem genetycznym zarodkow (pgs) tak zeby zwiekszyc szanse na zdrowe dziecko. i nie musiec juz tego przechodzic...
ciekawostka![]()
w niedziele bylam u znajomych na kawce. Dziewczyna robi na stacji paliw- spolka skarbu panstwa.... i dostaja wytyczne ktore gazety pro PISowskie maja byc ustawione na pierwszym planie tak zeby bylo widac cala okładkę a te gazety " nieodpowiednie" maja ukladac na zakładki tak zeby malo bylo widac.... i niech mi ktos powie ze to "normalne" czasy....
Jak robiłaś bezpośrednio u ńich to 14-15. Jak w invimed to maja szybciej 12.30 zazwyczaj. Jak w Medicower to pojawiają się dopiero o 20 nie na synevo a na platformie medicoverCzekam, czekam.nie wiem kiedy będą, synevo wrzuca te badanie jak chce.
Ja zaczęłam zabawę z in vitro miesiąc po tym jak się skończyła. Wczesńiej nie mogłam bo mi się blizna goiła po konizacji a wcześniej jeszcze czekałam na diagnozę i w końcu zabieg po tym jak cytologia do dupy wyszła. Jak by nie to bym się pewnie jeszcze załapałaNienormalne bo te ch..... zabrali nam refeunfację. A czym jesteśmy gorsze od tych co się załapały na refundację . ;(
Wrzuc linka co to za sokiZamowilam sobie wlasnie na internecie soki soki detoxowe i odbiore po pracy wiec od jutra zaczynam oczyszczanie toksyn![]()
I bardzo dobrze, trzymam kciuki. Nie ukrywam ze mam ochotę nakopać do tylka dziewczynom co je w Novum spotykam- idą oddac krew i na dymka.Ja mam zamiar rzucic przed transefer .nawet od jutra postaram sie nie palic.
Robiłam w invimedzie ale jeszcze nie są wrzucone na synevo.Jak robiłaś bezpośrednio u ńich to 14-15. Jak w invimed to maja szybciej 12.30 zazwyczaj. Jak w Medicower to pojawiają się dopiero o 20 nie na synevo a na platformie medicoverja już wszystko dokładnie mam sprawdzone
![]()
To wiem, ale tak kontrolnie pytam czy wszystko Oki. Czy okresy są jak były, czy już ciało do normy wrociloNo kochana pracuję zawodowo obecnie)))
A poważnie jestem na kwartalnym poporonnym odwyku invitrowym i w sierpniu stawiamy się na nową procedurę.