Onaszczesliwa2018
Fanka BB :)
Niekracz[emoji39]Myślę że od czerwca u nas tez się zacznie![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Niekracz[emoji39]Myślę że od czerwca u nas tez się zacznie![]()
Ja mam taką kochaną babeczke że robi mi przerwy na siusiu, jakbym chciała wstać czy się napić też nie ma problemu@Marika92 piękne masz rzeski tez przed ciążą robiłam ale teraz wydaje mi się ze nie wyleze 3 godzin na plecach :/
No coś tyJa rzęs co prawda jeszcze nigdy niemialam ale może przed porodem uda mi się troszkę doprowadzić do ładu żeby mały się niewtstraszyl jak zobaczy pierwszy raz mame
Oj tak tez mam[emoji6] Ale czasem tak pupke wypnie, ze az mnie pol brzucha boli.Ja czasem czuję jakby wsadził mi rękę w szyjkę i wtedy to mocno zaboli...
Na zakupowym Margana wstawila słonko [emoji8]Masz link??
Niech no ja tylko to znajdęNa zakupowym Margana wstawila słonko [emoji8]
A to super że wszystko dobrze w sumie 32 tydzień to podobno już jest ok o ile tak można to nazwać, ale już w miarę bezpiecznie [emoji4] chociaż ja nogi do 37 zaciskam [emoji23]No wszystko ok z dzidziusiem chyba nawet nie uznali za wczesniaka urodziła sn
Nie no, nie twierdze, ze zlo. Tylko wolalabym zeby posiedziala w domu te 1,5 roku zeby miec wszystkie szczepienia z glowy, bo potem to wlasnie przez te choroby wieczne opoznienia.@Margana żłobek to nie takie złomój syn uwielbia żłobek, w domu ze mną by nie wysiedział. Inna sprawa niestety z chorobami.
Jak O był chory i odwodniony, to miałam alarm ustawiony, i co 20 minut porcja do wypicia...Lekarz mi kazał lać sobie do kieliszka i co 10minut wypijac jeden [emoji23] śmiał się lekarz, że takiego wodnego drinka[emoji23] ale wolę z gwinta dwa lyki co chwilę [emoji16]
Dobrze że do zdjęć zawsze buzie zaslaniam[emoji23]No coś tydla malucha będziesz najpiękniejsza
![]()