SzczęśliwaCiężarna
Fanka BB :)
Hehehe z zapasami moimi czy bez? [emoji16][emoji16]A nie chcesz wpaść mnie odwiedzić?![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hehehe z zapasami moimi czy bez? [emoji16][emoji16]A nie chcesz wpaść mnie odwiedzić?![]()
Ale nie zjem wszystkiego na raz więc spokojnie hehe rozloze na kilka dni [emoji16][emoji16]Zazdroszczę [emoji47][emoji47]
No weźHehehe z zapasami moimi czy bez? [emoji16][emoji16]
[emoji15][emoji15][emoji15]Aga czy ty jesteś jakimś robotem? Im dłużej czytam forum tym bardziej widzę jaka chu... panią domu jestem w porównaniu do ciebie. Gdzie ty znajdujesz siły żeby tyle rzeczy samodzielnie robić? Te pietruszki tak na Ciebie działają?![]()
Niezła pielgrzymkę bym miała [emoji16][emoji16] myślę, że zaciekawilabym TVN i jechaliby za mna [emoji16] widzę te nagłówki "Ciezarna w 30tc wyruszyła z okolic Szczecina i udaje się na południe by nakarmić czekolada i flipsami głodna koleżankę z forum ciazowego" [emoji23][emoji16][emoji16][emoji16]No weźwiadomo że z żarełkiem
wygłodniała ciążówka prosi
![]()
A ja na szczescie nie musze robic takich rzeczy[emoji3]Ja rzęs co prawda jeszcze nigdy niemialam ale może przed porodem uda mi się troszkę doprowadzić do ładu żeby mały się niewtstraszyl jak zobaczy pierwszy raz mame
Hahahaha pierwsze strony gazet, portali internetowych itd byłyby twojeNiezła pielgrzymkę bym miała [emoji16][emoji16] myślę, że zaciekawilabym TVN i jechaliby za mna [emoji16] widzę te nagłówki "Ciezarna w 30tc wyruszyła z okolic Szczecina i udaje się na południe by nakarmić czekolada i flipsami głodna koleżankę z forum ciazowego" [emoji23][emoji16][emoji16][emoji16]
Hahaha chodzi o link do gostka z allegro napisałam na głównym nic , napisałam prywatną wiadomość nic [emoji23]Oooo ładnie... Tajemnice mają [emoji23][emoji16][emoji16]
Dobra, dobra [emoji23][emoji16][emoji16] Ty już nam się tu nie tłumacz hahaHahaha chodzi o link do gostka z allegro napisałam na głównym nic , napisałam prywatną wiadomość nic [emoji23]
Haha, nie umknelo ale nadrabiam i myslalam, ze juz doszlyscie[emoji23]Marganaaaa [emoji16] mam prośbę mogłabyś wstawić link od tego gostka z allegro? Bo chyba Ci umknelo a ja nieumie się odkopac [emoji16]