reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

To się masz fajnie [emoji16] ja wyglądam jak straszydlo od jakiegoś czasu , muszę się doprowadzić przynajmni3j brwi powyrywac [emoji3]
Wiola nie martw się dzieci boją sie zarostu a krzaczaste brwi jakoś zniosa [emoji16][emoji16] gorzej jeśli którejś z ciąży rośnie zarost... Wtedy trzeba golić [emoji16][emoji16] [emoji16][emoji16][emoji16]

reklama
Polecam się jakbyś niw mogła urodzić [emoji14] myślę że wtedy taka wyprawa by pomogła :D tylko umrę z głodu do tego czasu [emoji14]

DO WSZYSTKICH NA FORUM - PROSZE NIE PISAC O JEDZENIU - Z NACISKIEM NA SŁODKIE HEHEHE
Haha dobrze że u mnie pustki z każdej strony bo moje biedaczysko pracuje od 6 do wieczora dziś nawet do 21 [emoji33]tak mi go żal, ale jutro tutaj wolne więc pewnie będzie chcial nadrobić wszystko tylko , że sklepy pozamykane ale to dobrze bo jak On zrobi zapasy to ja odrazu odczuwam na wadze i z nudów leżę i ciągle bym coś zjadła [emoji16]

hm kasza to wegle , mleko kokosowe slodzone u nas :D hmm dosc kaloryczny przepis :D
Ja truskawki mroze , dodaje lekko zmrozony jogurt grecki i odrobine stewi - tak blenduje i sa dobre od razu.
Kasza jaglana to węgle, ale zdrowe ;)
Mleko kokosowe używam tylko niesłodzone (skład: kokos +woda)
Nie jem jogurtów ;)
Przed ciążą byłam prawie weganką (w górach jadłam oscypki), w ciąży jem czasem jajka i oscypki, ale mleka, innych serów, masła czy jogurtu nie jem ;)
No i kalorii jakoś specjalnie nie liczę ;)

Przed ciążą trochę liczyłam, bo żeby zjeść tak 2,5-3 tys kcal przy tym, co jem, to naprawdę ciężko czasem było, zwłaszcza w cięższym treningowo dniu - na porządku dziennym było dojadanie orzechami, chałwą (bez cukru), itd [emoji6]

W ciąży węgli jem mniej - kasza jaglana, czasem inne kaszę, czasem coś innego (lasagne, pizza itd [emoji23]), podstawę stanowią warzywa i owoce, (na surowo i w formie koktajlu) które do najbardziej kalorycznych nie należą ;)
No i jak dotąd jestem jakieś 4kg na plusie (od początku ciąży), z czego Hania niecałe 2kg ;)

reklama
Wiola nie martw się dzieci boją sie zarostu a krzaczaste brwi jakoś zniosa [emoji16][emoji16] gorzej jeśli którejś z ciąży rośnie zarost... Wtedy trzeba golić [emoji16][emoji16] [emoji16][emoji16][emoji16]
Haha tylko brzuch mam jakiś bardziej Zarosniety ale to od początku ciąży niewiem o co chodzi [emoji16]

Do góry