reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

No niestety, dla niektórych nie istnieje takie coś jak szczupła kobieta z dużym biustem.... [emoji35]
Jak mały obwód, to miska malutka, jak duża miska, to obwód...
Pominę fakt, że Lidl ma niemiecką rozmiarówkę, i małych obwodów nie ma w ogóle (małe tzn <70cm...)

Ja nie mam wyjścia i będę zamawiać z melissy i bravissimo...

Ogólnie dla osób bardziej "problematycznych" rozmiarowo, dla których wydanie trochę więcej za biustonosz nie jest aż takim problemem polecam bravissimo - mają szybkie dostawy i na zwrot 28 dni - planuję zrobić u nich zamówienie w 37tc, chyba, że coś by się zaczęło dziać wcześniej, to wcześniej...
Można bez problemu zamówić kilka rozmiarów, dostawa zwykle nie trwała dłużej niż 3 dni, a potem odesłać te, które nie pasują... I to chyba najbezpieczniejszy sposób - zamówię przed porodem, i potem odeślę te, które na pewno nie będą pasowały.... Minus - trzeba zablokować trochę kasy..... Ale chociaż będę miała w czym karmić....... [emoji15]
Przed porodem też zainwestuje w chociaż dwa lepsze :)

reklama
Ostatnia edycja:
Kciuki za Wasze wizyty najbliższe. [emoji110][emoji110][emoji110]
Czy któraś z Was rodziła i miała znieczulenie zewnątrzoponowe ale tego nowego typu już - na druga fazę porodu, ze nadal można chodzić, łagodzi ból w trzeciej partej fazie ale nie całkiem wyłącza czucie?
Z tego co sie orintuje to zzo przy sn zawsze tak dziala, ze zmniejsza bol, ale chodzic mozna.
A parte to drugi okres porodu[emoji6]

Dzieeeeeń dobry!

Ja dzisiaj też sama w domu...:eek: Jakoś dziwnie..!

Daj spokój, jak ty się potem ogarniesz z forum...?! :D

@kinga30, jeśli teraz nie rozmówisz się z siostrą, to nie wiem co jeszcze może się wydarzyć... Ty ponosisz konsekwencje jej wyborów, decyzji itp. Przy okazji przez nią narażasz zdrowie swoich dzieci, swoje własne a nawet maluszka którego powinnaś chronić najbardziej.

Ola, rób transmisję live..! :-) :):-) :):-) :)

Mówisz?? :) Eh. :D Dałam sobie deadline do jutra :tak:

Hahahahahah masz rację :-D:-D

To prawda, boskie są te rzeczy. Ja powiedziałam koleżankom które mają przyjść na baby shower co mi się podoba- ta kolekcja sailor strips <3

Wow teraz to mi zaimponowałaś :-) :):-) :) Nie wiem w ogóle nic o takim znieczuleniu, ale wiesz, ja pierwszy poród w ogóle bez miałam :-D:-D A teraz to jest warunek konieczny do tego abym urodziła! :D Spotkanie z anestezjologiem mam za jakiś czas, to mam nadzieję że wszystko mi powie.

BTW apropos hormonów w ciąży i głupich ciężarnych... wczoraj byłam w szpitalu na tym spotkaniu kwalifikującym z lekarzem i widziałam babkę, która pewnie szła do szpitala na cesarkę, odprowadzał ją mąż i 2 dzieci i tak się wzruszyłam tym, że niebawem ja też będę szła rodzić że prawie się tam popłakałam!! :eek::errr::eek:
Haha, no z tym ogarnieciem Was zawsze jest najwiekszy problem z rana[emoji6] Ale widze, ze dzis bylyscie laskawe[emoji3] Albo wszystkie w lidlach walcza[emoji23]

Co do zzo to ja tez rodzilam bez i mam nadzieje, ze tym raxem nie bedzie zadnych przeciwwskazan, bo chyba kogos tam zabije[emoji6]

reklama
Do góry