• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Czesc dziewczyny. Powiem w skrócie. 72h temu robilam bete i mialam 15.900, wczoraj mialam 23.500 i dzisiaj 25.900, wiec chyba troche slabo co nie? Co sądzicie o tym moze byc cos z tego ? Tak sie cieszylam. Jutro mam wizyte
Wytłumacz mi bo już zglupialam. Podawane przez Ciebie wartości to np dwadzieścia trzy tysiące dziewięćset czy dwadzieścia trzy koma dziewięć?

Mam jeszcze pytanie- czy słyszałyście może o dr n. med. Marek Litmanowicz i klinice Medifem w Wawie?

:* jeszcze nie byłam niestety :( wizyta dopiero 8.06 u niego. Jestem jej bardzo ciekawa bo moja doktor uparcie twierdzi ze to napewno nie immunologia a raczej genetyka- mimo ze kariotypy mamy oboje Ok... :/
Przy takich wynikach jakie masz może mieć wpływ imunologia. Bo jednak zachodzisz w ta ciążę i bety są naprawdę Ok. W pewnym momencie jednak organizm przestaje je przyswajac więc może coś być na rzeczy

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry