Dzidzi bobo
Fanka BB :)
Czesc dziewczyny
Jak samopoczucie ? Ja mam 136/73 p 62 i czuje sie dzisiaj fatalnie[emoji52] slabo mi ...
Jak samopoczucie ? Ja mam 136/73 p 62 i czuje sie dzisiaj fatalnie[emoji52] slabo mi ...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja juz zdazylam zasnac, a teraz mi niedobrze :/ musze jechać na miasto, wiec pewnoe bede czuc sie fatalnie, bo jest duszno...Czesc dziewczyny
Nie martw sie :* ja tez zauwazylam, ze raz mam silniejsze objawy, raz slabsze. OstTnio tez martwilam sie niebolącymi cyckami, a po dwoch dniach wszystko wrocilo do normy. Nudnosci tez nie mam codziennie. SpokojnieA ja wpadłam do byłego miejsca pracy na śniadanie, pije herbatę miętowy, jem naleśnika z bananami i czekolada i myślę sobie ze to nic złego że mnie piersi mniej o wiele bolą niż ostatnio.....
To daj jutro znac, co i jak...
.... Mam nadzieje, że będzie to szczęśliwy dzień...
Trzymam mocno kciukiHejka. Ja w drodze do Poznania. 12:40 wizyta. Trzymajcie proszę kciuki. Troszkę się denerwuję.... Mam nadzieje, że będzie to szczęśliwy dzień...
@Dagaa11, @motylkowelove , @MatiMar trzymam za Was mocno!
Miłego i słonecznego dnia kochane![]()