reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

No moje cyce też masakra, dodatkowo mam strasznie ukrwione narządy rodne, co mi bardzo przeszkadza no i tak jak w ciąży z Michałem tak już wpierdzielam tony kiszonej kapusty. Idziesz jeszcze na przyrost bety?
Tak, jutro jeszcze idę i w środę, bo w klinice dopiero w środę kazali mi zrobić pierwszy raz [emoji4]

reklama
Nie ma tragedii. Nie wiem czy mi się wydaje czy ktoś pisał kiedyś, że jak się bierze luteinę i zwiększa dawkę, to żeby nie zmniejszać na własną rękę dawki z powrotem. Może któraś z dziewczyn podpowie, co w takiej sytuacji jak Ty masz. :) najlepiej jak najszybciej umów się do ginekologa, on najlepiej doradzi. :)
Dziękuję Ci bardzo za rady i pomoc. Tak zrobię jutro koniecznie gdzieś musze się wcisnąć do lekarza :)

Nie no my tylko z męża nasieniem, bo lekarz prowadzącą portal wstępnych badaniach stwierdziła że wystarczy taka ilość i nikt nie sugerował żeby jeszcze dołączyć dawce.
Mój mąż miał i ma bardzo słabe nasienie żę u nas w ogóle nie było i nie ma szans na ciąże naturalną po 2, uszkodzone plemniki,witki,wstawki 98% uszkodzonych morfologia też bardzo słaba i mieliśmy też zamrożone nasienie bo tak radził nam androlog bo, powiedział że przy tak słabym nasieniu i gdzie jeszcze coś tam jest, lepiej zamrozić bo nie wrózył nic dobrego od razu powiedział nam że u nas metoda in vitro tylko wchodzi w grę.I przy tak słabym nasieniu udało nam się za pierwszym razem.Więc trzeba wierzyć i być dobrej myśli że nawet z tak bardzo słabym nasieniem się udaje.

Tak, jutro jeszcze idę i w środę, bo w klinice dopiero w środę kazali mi zrobić pierwszy raz [emoji4]
Ja też jeszcze idę w tygodniu raz bo w weekend mamy wesele i chciałabym wiedzieć czy mogę poszaleć czy też na spokojnie z nogi na nogę :-) A usg mam dopiero zaplanowane na następny wtorek, tj. 22.05 i do tej pory będę się napewno nieziemsko stresować :( powodzenia jutro!

Ja też jeszcze idę w tygodniu raz bo w weekend mamy wesele i chciałabym wiedzieć czy mogę poszaleć czy też na spokojnie z nogi na nogę :-) A usg mam dopiero zaplanowane na następny wtorek, tj. 22.05 i do tej pory będę się napewno nieziemsko stresować :( powodzenia jutro!
Mam nadzieję, że obu nam będą rosły i na weselu nie poszalejesz [emoji6] ja dopiero w środę dowiem się na kiedy ustalą mi wizytę o ile wszystko do środy będzie szło po mojej myśli [emoji4]

Mój mąż miał i ma bardzo słabe nasienie żę u nas w ogóle nie było i nie ma szans na ciąże naturalną po 2, uszkodzone plemniki,witki,wstawki 98% uszkodzonych morfologia też bardzo słaba i mieliśmy też zamrożone nasienie bo tak radził nam androlog bo, powiedział że przy tak słabym nasieniu i gdzie jeszcze coś tam jest, lepiej zamrozić bo nie wrózył nic dobrego od razu powiedział nam że u nas metoda in vitro tylko wchodzi w grę.I przy tak słabym nasieniu udało nam się za pierwszym razem.Więc trzeba wierzyć i być dobrej myśli że nawet z tak bardzo słabym nasieniem się udaje.
Gratuluję;-) wszystko się okarze niedługo, teraz liczę tylko że dojdzie do transferu ;-)

Bo pomyślałam że tak bd bezpieczniej ja brać. Zawsze po iui kazali brać mi ją do testu i jak bd pozytyw to dalej ja brać. Kurcze chyba źle zrobiłam
Nicole, gratuluje cudu!! Tak jak dziewczyny pisza, nic zlego nie.zrobilas, ze bierzesz luteine. Powiedz tylko o tym lekarzowi, a poki co bierz normalnie tak jak zaczelas do wizyty. Lekarze baaaardzo czesto przepisuja dodatkowy progesteron na poczatku ciazy, nawet jesli jest to ciaza naturalna, bez problemow z poczeciem. Tak po prostu, zeby dzidzi mialo papu caly czas bez zmian i wiekszych wahan :) na wizyte powtorz bete, zrob progesteron (przed aplikacja luteiny) i tsh, lekarz bedzie mial juz wieksze pole manewru jesli chodzi o jakies dodatkowe leki czy zlecenie innych badan :) jeszcze raz gratuluje! Nigdzie sie nie zmywaj, dawaj znac co u ciebie, koniecznie odezwij sie po wizycie :)

Tzn ja to nie moglam od punkcji do testowania czyki 7 tc zero sex
Potem moglam no ale 13 tc wykryto lozysko przodujace centralnie I zakaz znow az do porodu bo nigdy sie nie podnioslo cholerstwo jedne

W tej ciazy caly czas sexik gorzej z moim libido[emoji13][emoji13]
Maz wymysla swiece czerwone kwiaty [emoji23]masaze a mi hmmm albo srednio albo nic ochoty
Pewnie przejdzie po porodzie mi
Hehe le.moj to już wytrzymać nie może ..hehe chodzi nabuzowany jak nie wiem co heh ..

reklama
Do góry