• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama
reklama
Kurcze to jak dawke jeszcze zwiekszę to tsh spadnie masakrycznie, to na pewnoe bezpieczne?

Nie spadnie raczej juz :) tsh sie w ciazy nie boimy ft4 tak jesli ft4 rosnie tsh leci to nie jest ok , jesli tsh leci a ft4 tez to jest ok :) startowałam wraz z pozytywnym testem z 4,5 tsh przy czym lekko podniesione miałam ft4 zaczełam brac letrox 1,5tabletki dawke 0,75 i po 1,5 tyg tsh 0,30 biore miesiac juz dawke taka sama i wyrównałam ft4 do łądnej normy a tsh cały czas 0,30 albo 0,40 i jest idealnie :)

Usmialam sie z tymi facetami :-) moj jest calkiem spoko, oczywiscie ma wady ale nie jakies wielce upierdliwe ;-)

Witam nowe mamy, za wizyty trzymam kciuki :-)

Motylkowelove dzieks za odpowiedz, mi sie chyba miednica rozchodzi, ale czuje ta "szerokosc jak sie w siebie wsluchuje a tak nic a nic ;-)

Usmialam sie z tymi facetami :-) moj jest calkiem spoko, oczywiscie ma wady ale nie jakies wielce upierdliwe ;-)

Witam nowe mamy, za wizyty trzymam kciuki :-)

Motylkowelove dzieks za odpowiedz, mi sie chyba miednica rozchodzi, ale czuje ta "szerokosc jak sie w siebie wsluchuje a tak nic a nic ;-)

Najelpiej sie nie wsłuchiwac bo idzie zgłupiec haha ja jak mam gorszy dzień to narzekam bo tak mi zle lepszy dzien brak objawów panika czy jest ok :D psychiatryk w domu :D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry