pysia1986
Fanka BB :)
Ja nieśmiało powiem że polowkowe już miałam prawie 2 tyg temu. Miałam dokładnie 18 +1. Także czekam na Wasze cudowne wieści u mnie wszystko ok.Chyba jutro jako pierwsza startujesz [emoji16].
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja nieśmiało powiem że polowkowe już miałam prawie 2 tyg temu. Miałam dokładnie 18 +1. Także czekam na Wasze cudowne wieści u mnie wszystko ok.Chyba jutro jako pierwsza startujesz [emoji16].
Ja też trochę,, boję się,, córkiWiesz ja mam zupełnie na odwrót. Mam chłopca i uważam, że obsługa chłopców jest duuużo prostsza niż dziewczynek. Boje się że czegoś niedopatrze...itp. boje się, że wysadzanie siku starszej już dziewczynki będzie bardzo kłopotliwe...itp od względem kręgosłupa, ale też przewinienia pupy jeśli się przytrafi gdzieś na dworku...z chłopcem to myk i siusiak na wierzchu...szybko sprawnie bez obsikiwania sobie tyłka i pokazywania go światu [emoji53]
Wychować syna chyba też jest łatwiej niż córkę.
U mnie to samo było. Jak jeszcze nie wiedziałam co będzie to teksty typu "przydałaby się dziewczynka". Jak sie okazalo ze chlopak to ciche rozczarowanie w rodzinie. A ja sie ciesze ze byl chlopiecA mnie już 2 osoby w ciągu 2 dni współczuję że będzie drugi chłopak. Tak mnie to dołuje i sprawia przykrość. To co jestem jakaś gorsza bo nie będę miała parki ehhh. Przecież tego nie można zaprogramować. Chyba ważne żeby było zdrowe.
My ostatecznie wybraliśmy imiona Łukasz Piotr dla synka [emoji4].
Nie jesteś ja juz mam za sobą choć chętnie poszlabym jeszcze raz [emoji16]Oooo ciekawe ... Czyli jednak jestem pierwsza![]()
Ja mam na odwrót - boję się tej mojej dziewczynyTak serio to mi się właśnie wychowanie córki jawi jako mniej skomplikowane. Nie wiem, może temu, że sama jestem kobietą i jakoś tak męski mózg, nawet w wersji jeszcze niedojrzalej zdaje się działać inaczej? Choxiaz zawsze lepiej się z facetami dogadywalam, to jakoś tak... Nie wiem nie umiem tego wytłumaczyć. Dziewczynkę ogarniam bez problemu. Chłopca się boję![]()
HahahaU mnie jak dowiedzieliśmy się ze będzie dziewucha to ja w sumie przyjęłam to normalnie .... mąż się rozwrzeszczal ze lekarz konowal nie umie robić usga jak zaczęłam się z tego śmiać to syn stwierdził żebym przestała rżeć z cudzego nieszczęścia
![]()
Mi możesz Miłosza dopisać, wszystko wskazuje że na tym zostanieTaka robota to nie robota [emoji14] i tak czasem siedze przed kompem i glupoty w internecie wyszukuje [emoji23]
Aj tam już kij z tym Remigiuszem. Jeszcze jak poczytałam, że to imię pochodzi od słowa 'wiosło' to mi się w ogóle odechciało... [emoji23]Naturalna mama Kazik to chociaż z Kazimierzem wielkim się kojarzya czy był jakiś król Polski Remigiusz?
![]()