dżoasia
Fanka BB :)
a to gamonie!Już przestali odbierać telefon
Wyniku brak
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a to gamonie!Już przestali odbierać telefon
Wyniku brak
Odebrali przed 20 to pomyślałam ze może w labie ktoś dyżuruje. Skoro pani mówiła ze nawet do 22.30 mogą się czasem pojawiać to ktoś tam siedzi. No ale pewnie zostawili na rano@Koniczyna82 podaj nr ja Ci zaraz wynik załatwię co oni sobie myślą ja mam do pracy na 6 i czekam na ten twój wynik
Ehh nie denerwuj sie Kochana, szkoda Twojego zdrowia [emoji52] i postaraj sie jakos zasnac, rano napewno bedaOdebrali przed 20 to pomyślałam ze może w labie ktoś dyżuruje. Skoro pani mówiła ze nawet do 22.30 mogą się czasem pojawiać to ktoś tam siedzi. No ale pewnie zostawili na rano
To dupa idę spać jak wstanę rano mam nadzieję że przeczytam dobre wiadomośćOdebrali przed 20 to pomyślałam ze może w labie ktoś dyżuruje. Skoro pani mówiła ze nawet do 22.30 mogą się czasem pojawiać to ktoś tam siedzi. No ale pewnie zostawili na rano
Czekam na ostatnia dawkę leków o północyEhh nie denerwuj sie Kochana, szkoda Twojego zdrowia [emoji52] i postaraj sie jakos zasnac, rano napewno beda
kurde, to ja poczekam z toba do tej polnocyCzekam na ostatnia dawkę leków o północy
Ale tak, nie zrobili, dziś tego nie będzie.