Pixie_Dixie
Fanka BB :)
Ha ha może byća tak serio to mam poczucie, że wszyscy rodzą tylko nie ja
![]()
Spokojnie mój to gentelmen przepuszcza dziewczyny wiec jeszcE moze jasani mała sie skusi przed nami? [emoji12]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ha ha może byća tak serio to mam poczucie, że wszyscy rodzą tylko nie ja
![]()
Ja tak miałam, jechałam na IP i tam odeszły mi wody. Ale u ciebie może być inaczejDziewczyny ja dziś znowu przeboje - od rana boli mnie brzuch u góry i pojawił się śluz podbarwionym krwią. Leżę, zażyłam no spe i magnez. Dziś 34tc1dktóraś tak miała? Co to może być? Lekarz kazał mi przyjechać jeżeli do popołudnia mi nie przejdzie. Póki co brzuch trochę puścił, ale śluz dalej podbarwiony ....
Też nie miałam kompletnie parcia i może dlatego wszystko się udało [emoji12]Nie stresuje się bo nie mam ciśnienia na kp. Wiem, że to dziwnie może dla Was zabrzmi, ale skoro szanujemy swoje zdanie to na dziś nie czuje tego.
Coś czuję, że u mnie może być taka sama sytuacja co u Agnieś.Spokojnie mój to gentelmen przepuszcza dziewczyny wiec jeszcE moze jasani mała sie skusi przed nami? [emoji12]
Oby nie, mi z tego czekania to zaraz loki się wyprostująCoś czuję, że u mnie może być taka sama sytuacja co u Agnieś.
Ja mam przeczucie że u mnie będzie wcześniej nie wiem czemu.Oby nie, mi z tego czekania to zaraz loki się wyprostują![]()
u mnie lekarz pytal czy chce sn czy cc bo przy in vitro mogę sobie wybrać, powiedziałam ze sn, ale potem po 36 godzinach wywoływania już marzyłam o cc i tak tez się skonczylo, po cc szybko doszłam do siebie, cc milo wspominam, i nastepna tez chce cc, ale zdaje sobie sprawę z tego ze kolejnna cc może już nie być tak kolorowo bo dużo zależy od lekarzy, ja cie zszyja, itp., wiec ciężko stwierdzić który porod lepszy. dodam ze po 2 dniach spotkałam dziewczyne która urozila po mnie 2 h sn i chodzila gorzej niż ja po cc,Rozumiem, a skierowanie do CC na życzenie to wystarczy poprosić lekarza? Nie wiem, hm... opowiedzieć że mam obawy przed naturalnym? Czy takie skierowanie daje ginekolog prowadzący czy już w szpitalu?