Ale ja mówię o polskim sosie a nie o włoskim [emoji1][emoji1][emoji1]
No ale to w sensie ze jaki sos...? Bo carbonara co do zasady włoska
Dzień dobry!
No i tydzień minął, ostatni dzien lenienia się u mamusi, jutro wracamy do Wawy.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Chodzi mi mi o to, że jest też czosnek, boczek wędzony, smietana, ser topiony [emoji1]
Dzień dobry w ten kolejny paskudny dzieńJak mi lecą te tygodnie na l4
dziś zaczynam 4 tydzień [emoji16] i najgorsze że bardzo mi się podoba
aż strach pomyśleć jak ja wrócę do pracy za 13 miesięcy
Kto dziś wizytuje? Kciuki![]()
Kolejne starania planuje dopiero w grudniu 2019Są dwie opcjealbo zatęsknisz po siedzeniu w domu z dzieckiem albo szybko będzie kolejne
![]()
Duża szansa, że tak [emoji106]Za wizytujące, moc kciuków
powiedzcie mi proszę jak Mały się obrócił to kształt brzucha mógł się zmienić? Mam wrażenie, że to przy przeponie więcej miejsca mi się zrobiło a dołem się wybrzuszył bardziej,
Kolejne starania planuje dopiero w grudniu 2019najgorsze że kiedyś trzeba będzie wrócić
bo tak bez końca w ciąży chodzić to się nie da
![]()
No ja to w ogole tlusto nie lubie jesc. Jefyne co to slodycze, ale to tez nie przesadzam.25kg to noe tez tony[emoji28][emoji28][emoji28][emoji12]
Zaloze sie ze nam spadnie bo jemy normalnie wiec to nie tluszcz