reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Halo halo styczen 2019

Dziewczyny zima do rodzenia nie jest taka zła , pomyślcie że latem bobasy będą miały już pół roku ! Ja rodziłam 14 stycznia , a w lipcu już mogłam spokojnie pojechać z moim bobo za granicę na wakacje [emoji4]

Z porodu zimą najbardziej ciesze sie dlatego, ze latem nie będę musiala ciagac brzucha za sobą. Normalnie upały mi nie służą, a co dopiero z wielkim brzucholem :D

reklama
Ja rodzilam we wrzesniu w najgorsze upaly. Bylam cala spuchnieta. A tez nie wiadomo jak wtedy takie male dzoecko ubierac.

Dziewczyny czy myślicie, że przez to plamienie po dzisiejszym Usg powinnam jechać teraz do szpitala czy poczekać do jutra, może przejdzie ?

Witam w klubie. Sikalam i miałam wrażenie że na papierze zobaczyłam jasniutko różowy śluz wpadłam w panikę ale fałszywy alarm. To moja chora wybraznia. Ale coś zaczyna mnie szczypac na noc czopka koniecznie!

Tez mi sie wydawalo, ze widze krew, a to po prostu nadruk kwiatka na papierze... :D

Dziewczyny czy myślicie, że przez to plamienie po dzisiejszym Usg powinnam jechać teraz do szpitala czy poczekać do jutra, może przejdzie ?
A masz możliwość zadzwonic do lekarza? U mnie nieraz normalnie po badaniu pojawialy sie plamienia, a teraz dodatkowo wszystko jest tam mocniej ukrwione, wiec pewnie latwiej naruszyć

Tez mi sie wydawalo, ze widze krew, a to po prostu nadruk kwiatka na papierze... :D

A masz możliwość zadzwonic do lekarza? U mnie nieraz normalnie po badaniu pojawialy sie plamienia, a reraz dodatkowo wszystko jest tam mo niej ujrwione, wiec pewnie latwiej naruszyć
Nie mam telefonu do lekarza. Mogę tylko jechać na izbę przyjęć. To taka brązowo-szare wydzielina, nie żywa krew .

@Stelka38 jeśli masz sie stresować, to Może lepiej jedz, zawsze to bedziesz pewniejsza. Też myślę, że to po badaniu, ale po co w głowę zachodzić.
Bierzesz duphaston? Jeśli nie, to pewnie tylkoto mogą co najwyżej zalecic.

reklama
Ja rodzilam we wrzesniu w najgorsze upaly. Bylam cala spuchnieta. A tez nie wiadomo jak wtedy takie male dzoecko ubierac.
Kombinezon i gruba czapa [emoji16] minusem rzeczywiście jest to ubieranie, pamiętam jak mój się darł wniebogłosy za nim go całego ubrałam i każde wyjście z domu to była przeprawa