reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
A jeszcze zastanawiam.sie nad laktatorem. Pierwsze mysle nad recznym. Polecacie jakis konkretny?
Ja mialam medela swing elektryczny i spoko. Potem jak zaczal szwankowac 2 dni po zlozeniu reklamacji Medela przyslala mi nowy. Reczne sa chyba spoko tylko na krotka mete, ale na dluzsze uzywanie to jednak lepiej pomyslec o elektrycznym.

Powiem Tobie, ze ja mam elektryczny i nie wyobrażam sobie, jakbym miała o 3 nad ranem ściągać ręcznym pokarm. Normalnie elektrycznym trwa to ponad 30 min. Ja mam medale
Juz kupilam elektryczny:) dzis powiem Wam ze takie porzadki na koncie porobilam ze pusciutko:) ale teraz zostala mi tylko wanienka do kupienia, pieluszki jednorazowe, termometr, jakas butelke w razie w i takie inne pierdolki:)
Wczoraj bylam na szkole rodzenia i glupio mi sie bylo zapytac tej babki, dobrze ze Was mam:) takie odcuagniete mleko potem.sie podgrzewa? Konieczny jest do tegi podgrzewacz czy można w wodzie?

Jasne, ze warto miec w domu paracetamol w syropie na wypadek goraczki, aspirator do noska i wode morska na katar, sudocrem w razie powazniejszych odpazen...
No wlasnie sudocremu nie wolno uzywac na odpazenia. Dla mnie to bylo oczywiste ze na odparzenia sudocrem a tu d..a. mowila nam wlasnie babka w szkole i czytalam na tym blogu sroka.pl

No wlasnie sudocremu nie wolno uzywac na odpazenia. Dla mnie to bylo oczywiste ze na odparzenia sudocrem a tu d..a. mowila nam wlasnie babka w szkole i czytalam na tym blogu sroka.pl
U nas tylko to pomagalo przy zabkowaniu.
Czemu nie mozna? Przeciez to mssc cynkowa [emoji849]

Juz kupilam elektryczny:) dzis powiem Wam ze takie porzadki na koncie porobilam ze pusciutko:) ale teraz zostala mi tylko wanienka do kupienia, pieluszki jednorazowe, termometr, jakas butelke w razie w i takie inne pierdolki:)
Wczoraj bylam na szkole rodzenia i glupio mi sie bylo zapytac tej babki, dobrze ze Was mam:) takie odcuagniete mleko potem.sie podgrzewa? Konieczny jest do tegi podgrzewacz czy można w wodzie?
Ja wanienke mam z ikea. Tanioszka, a sprawdzila sie idealnie.

reklama
Do góry