Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
A ja mam 400 km na Hel i 400 do ZakopanegoAnet też musimy zmienić auto, bo też oczekujemy trzeciego małego terrorysty i trzy foteliki nie wejdą ani do mojego ani męża auta ;-) macie parkę? Chłopców? Córki??
To macie zdecydowanie bliżej , tylko korzystać ;-) ja chętnie bym w Bieszczady pojechała jednak kopa km mnie zniechęca :-(
trzymam kciuki za wizytujace dziś 
Wszystko bedzie dobrze!! &&&Hej dziewczyny ja znowu z prośbą o mocne kciuki za nas. Jutro rano wizyta a ja od 2 dni w takim stresie czy wszystko ok ze az mnie brzuch zaczął boleć :-( Na dokładkę piersi przestały boleć i zaczęłam sobie wkręcać najgorsze :-(
Kciuki zacisnieteA ja mam 400 km na Hel i 400 do Zakopanego. Taki złoty środek
. Tu i tu daleko
. Ale jest plus taki, że latem nad morze, a zimą w góry jeździmy
.
My w tym roku jeziorko i Monachium w planie, co jeszcze zobaczymy...
@lucalew trzymam mocno kciuki! Nie denerwuj się. Choć łatwo sie mówi jak sama tez mam w gaciach przed jutrem.
Więc i ja proszę o kciuki! Jutro genetyczne i to na NFZ ale z polecenia, więc mam nadzieje wielkie że pani doktor przyłoży się bardziej do badania. Bo jak poczytałam opinie to jestem przerażona.
Dobranoc....
Anet też musimy zmienić auto, bo też oczekujemy trzeciego małego terrorysty i trzy foteliki nie wejdą ani do mojego ani męża auta ;-) macie parkę? Chłopców? Córki??
To macie zdecydowanie bliżej , tylko korzystać ;-) ja chętnie bym w Bieszczady pojechała jednak kopa km mnie zniechęca :-(
Idziemy łeb w łebKciuki zaciśnięte za wizyty [emoji4]
Objawy moga zanikac już ja teraz nie mam prawie żadnych [emoji4]
Odliczamy 200 dni [emoji7]
Zobacz załącznik 861213