reklama
ewciiik
Fanka BB :)
Do 7 tygodnia dzieci wyglądają tak samo i pózniej kształtują sie narządy płciowe. Najpierw wewnętrzne i ok 9 tygodnia zewnętrzne (jądra u chłopców) wiec najwcześniej pewnie kolo 13 tygodnia. Z tym ze dzidziuś musi sie dobrze ułożyć i dobry ginekolog z dobrym sprzętem. Nie ma sie co nastawiać. Sama czekałam prawie do 20 tygodnia bo córka nie chciała sie pokazac[emoji6]
Zgadzam się. Wstępnie mogą Ci już coś powiedzieć na pierwszych prenatalnych ale 100% pewności będziesz miała dopiero po 20tyg.Do 7 tygodnia dzieci wyglądają tak samo i pózniej kształtują sie narządy płciowe. Najpierw wewnętrzne i ok 9 tygodnia zewnętrzne (jądra u chłopców) wiec najwcześniej pewnie kolo 13 tygodnia. Z tym ze dzidziuś musi sie dobrze ułożyć i dobry ginekolog z dobrym sprzętem. Nie ma sie co nastawiać. Sama czekałam prawie do 20 tygodnia bo córka nie chciała sie pokazac[emoji6]
U mnie w 16 tylko lekarz wlaczyl USG odrazu pokazal jajeczka sama wiedziałam nie było żadnych wątpliwościZgadzam się. Wstępnie mogą Ci już coś powiedzieć na pierwszych prenatalnych ale 100% pewności będziesz miała dopiero po 20tyg.
Po prostu masz bardzo otwartego i dumnego synaU mnie w 16 tylko lekarz wlaczyl USG odrazu pokazal jajeczka sama wiedziałam nie było żadnych wątpliwości![]()
HahaPo prostu masz bardzo otwartego i dumnego synarzadko kiedy dziedziaczki już tak wcześnie chwalą się dokładnie co mają między nóżkami
![]()
DokładnieMi powiedział w 12 ale zaznaczył że to na 75% bo na tak wczesnym etapie nikt nie jest na 100% pewny.
reklama
92Tynka92
Fanka BB :)
Poznałam płeć dziecka na pierwszych badaniach prenatalnych, a byłam dokładnie w 12+0 tc. Oczywiście lekarz nie powiedział na 100% ale zaznaczył, że moje dziecko ewidentnie bardzo chce być chłopcem i już mu raczej tak zostanie. W 16+0 tylko mi to potwierdzono.
A tak w ramach ciekawostki to nie było takiego usg, na którym mój syn by nie pokazał swojego sprzętu. Zawsze lekarzowi najłatwiej było zobaczyć jego płeć
A tak w ramach ciekawostki to nie było takiego usg, na którym mój syn by nie pokazał swojego sprzętu. Zawsze lekarzowi najłatwiej było zobaczyć jego płeć