Justin87
Fanka BB :)
Możesz jeść te wędzone na gorąco.Kochane czy ja moge zjesc wedzonego dorsza i pstraga czy teraz to juz wszystkie wedzone ryby odpadaja ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Możesz jeść te wędzone na gorąco.Kochane czy ja moge zjesc wedzonego dorsza i pstraga czy teraz to juz wszystkie wedzone ryby odpadaja ?
No super tylko jak rozpoznac ze on jest wedzony na goraco jak to nid ja go kupowalam a rybny juz zamknietyMożesz jeść te wędzone na gorąco.![]()
To lepiej nie jeść.No super tylko jak rozpoznac ze on jest wedzony na goraco jak to nid ja go kupowalam a rybny juz zamkniety![]()
BuuuTo lepiej nie jeść.![]()
Dasz radę. :*
Gosia... Poniedziałek tuż tuż [emoji110] [emoji110] [emoji110]Beta chyba w poniedzialek to bedzie 7dpt
Mi lekarz do punkcji pozwoliła na seks o ile oczywiście nie będzie mi to sprawiało bólu, bo wiadomo że pęcherzyki rosną i różnie mogło być. Ale było okej:-) niestety od punkcji żyje w ostrym celibacie, separacja;-)Dziewczynki moze to glupie pytanie, ale tak jak mowie, dopiero pierwszy raz robie ivf i zastanawiam sie czy mozna uprawiac seks przed punkcja? W sensie, daleko jeszcze do punkcji, dzis 4dc ale sama nie wiem, boje sie zeby czegos nie popsuc [emoji14] Lekarz mi nic nie mowil a wizyte mam dopiero w poniedzialek wiec poratujcie![]()
HejDziewczynki moze to glupie pytanie, ale tak jak mowie, dopiero pierwszy raz robie ivf i zastanawiam sie czy mozna uprawiac seks przed punkcja? W sensie, daleko jeszcze do punkcji, dzis 4dc ale sama nie wiem, boje sie zeby czegos nie popsuc [emoji14] Lekarz mi nic nie mowil a wizyte mam dopiero w poniedzialek wiec poratujcie![]()
Nam lekarz zabronik na 3 dni przed punkcja, wczesniej nie pytalam, ale na Twoim etapie mysle, ze jest ok.Dziewczynki moze to glupie pytanie, ale tak jak mowie, dopiero pierwszy raz robie ivf i zastanawiam sie czy mozna uprawiac seks przed punkcja? W sensie, daleko jeszcze do punkcji, dzis 4dc ale sama nie wiem, boje sie zeby czegos nie popsuc [emoji14] Lekarz mi nic nie mowil a wizyte mam dopiero w poniedzialek wiec poratujcie![]()