Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
To widzę, ze trafiły nam się te same egzemplarzeDzieki dziewczyny... Niedzieli nie mam zapsutej, bo wczoraj juz wyplakałam wszystko, na szczescie bardziej mysle o fasolce niz o sobie i wiem, ze nie moge sie stresowac ze wzgledu na ciaze, szkoda, ze on tego nie widzi...
Takie życie, nie ma ludzi idealnych, nie ma związkow bez kłótni. My sie klocimy sie często, ale jak już to porządnie...
A ja taka jestem, że i tak pierwsza zagadam, pierwsza się przytule. Nie umiem żyć obok siebie w ciszy. Nie potrafie tak. Najbardziej mnir tylko boli, ze on nie umie przeprosić... Ja jak wiem, ze zrobiłam źle, to przeprosze, przemysle sobie wszystko i wiem, ze wina lezy po mojej stronie. Ale tym razem, to naprawde On powinien przeprosić...
Haha no faktycznie. Ale i tak nie zamieniłabym go na inny model, bo to moja największa miłośćTo widzę, ze trafiły nam się te same egzemplarze. Z tej samej półki wybierałyśmy
@shiran85 mysle ze jak już będziesz brała, to nie zaszkodzą. Bierz najwyżej co drugi dzień. Ja tak bym zrobiła. Mi w ogóle nie kazała nic brać do 12tc. Biorę sama co drugi dzień, bo brałam już witaminy przed ciążą i bałam się tak całkiem odstawić.
Nie pomogę, bo nie depiluje woskiem.A dziewczyny pytanie z innej parafii, w ciąży można depilować się woskiem? Pytalam mojej kosmetyczki i mówiła, że ciąża może być przeciwskazaniem ale nie dopytałam w jakich przypadkach i się zastanawiam właśnie czy nie wydepilować sobie nóg ;>
To fakt, bo ja też nie! Zawsze można na gorszy zamienićHaha no faktycznie. Ale i tak nie zamieniłabym go na inny model, bo to moja największa miłość![]()
.
.[/QUOTE]