Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Który to już u Ciebie tydzień?Leżymy dalej, ciśnienie stabilne, szyjka ujdzie jakoś poza tym już jestem blisko końca więc nie ma tragedii![]()
Jutro 35+0Który to już u Ciebie tydzień?
Aj to już bliziutko[emoji16]Jutro 35+0![]()
Ciężko powiedzieć. ZobaczmyAj to już bliziutko[emoji16]
A mowią coś ile będą Ciebie trzymać? Chociaż podejrzewam, że mogą już do rozwiązania
Pewnie już byś chciała do domku?Ciężko powiedzieć. Zobaczmy
Ojjj ja to będę chciała na pewno mieć teraz sporo przerwy do kolejnej ciąży... W czerwcu 2017 poród w 19 tyg, kolejna ciąża od października teraz leżenie już 4 tygodnie... Wystarczy mi na razie wrażeń i jedno dzieckoPewnie już byś chciała do domku?
Ah chciałbym znów ten brzuszek mieć i czuć te ruchy[emoji7][emoji7][emoji7]ale muszę niestety poczekać zanim będę mogła starać się o kolejne dzieciątko
Hehehe Ja myślałam, że po Moim ciężkim porodzie nie podniose się i nie będę chciała już kolejnej ciąży i dziecka, ale jest zdecydowanie inaczej.Ojjj ja to będę chciała na pewno mieć teraz sporo przerwy do kolejnej ciąży... W czerwcu 2017 poród w 19 tyg, kolejna ciąża od października teraz leżenie już 4 tygodnie... Wystarczy mi na razie wrażeń i jedno dziecko![]()
Ja kolejne będę chciała ale chyba nie aż tak prędkoHehehe Ja myślałam, że po Moim ciężkim porodzie nie podniose się i nie będę chciała już kolejnej ciąży i dziecka, ale jest zdecydowanie inaczej.
Tak, dokładnie. Jutro o 8 mam się stawić na izbie przyjęć. Mam nadzieję, że już jutro powotam Kornela, że coś lekarz zaleci i znacznie działania. A nie tylko do obserwacji. Stresuję się bardziej tym, że szybko nie wyjdę ze szpitala, a Dominika straszenie przeżywa, że mnie nie będzie. A jeszcze ma w przedszkolu w piątek dzień mamy i taty.Kochana z tego co pamiętam to jutro masz termin do szpitala? Pisz jak się czujesz? Pewnie zestresowana? Ale pamiętaj My trzymamy mocno kciuki będzie dobrze! [emoji8][emoji8][emoji8]