reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Ja 2 tyg ale. Może dlatego że po bliźniakach... I plamienia do ok 4 tyg się utrzymywały. A o pierwszych 2 okresach po cc wolałabym zapomnieć....
No i wszystko popsułaś [emoji14] żartuję oczywiście :-) ale kupię sobie dużo tuch majtek. A mam jeszcze pytanie (może głupie) do tych majtek też używa się dodatkowo podpasek??

reklama
Ja tak samo. W chwili przyjęcia zero stresu[emoji4]
Wiesz wg mnie Ty to jesteś stworzona do rodzenia dzieci i ja na Twoim miejscu już bym myślała o kolejnej procedurze :-)
Ciąża książkowa, figura zarówno w trakcie jak i po do pozazdroszczenia, dzieci anioły :-)
No wiesz życie jednak próbuje być sprawiedliwe i dało Ci w kość okresem [emoji14]

No i wszystko popsułaś [emoji14] żartuję oczywiście :-) ale kupię sobie dużo tuch majtek. A mam jeszcze pytanie (może głupie) do tych majtek też używa się dodatkowo podpasek??
Hehe. Mi po cc powiedzieli ze mogę więcej krwawic że względu że to była ciąża bliźniacza i macica była większa niż przy ciąży pojedynczej i bardziej się obkurcza. Tak ja miałam podpaski.

Ja miałam najpierw sn i potem cc jak wychodziłam ze szpitala z małą po 10 dniach jyz tylko plamiłam. 3 dni bylo tego duzo a potem jak obfity okres .
Za to potem ....
Po 3 miesiacach dostalam okres 30 dni krwotoku - tampon wystarczał na 30 minut ....
Mimo ze od 1 dnia okresu biore antyki .
Dzis zaczynam 4 opakowanie i nadal krwawie .....:szok: juz tak lekko ale mam dość .
Ewa masz zle dobrane tabsy. Idz i zmien. W naszym przypsdku kazde krwawienie pogarsza sprawe. Ja odkad biore tabsy nie krwawilam ani sekundy.

Pieron wie. Mi sie one nie podobają ale musze z szwagierka pogadac i podpytac bo raczej bym rzucala sie w oczy w kościele np jakbym se walnęła jakas sukienke i.do tego meskie klapki:laugh2:
Ma Ci byc wygodnie :D
Ewa masz zle dobrane tabsy. Idz i zmien. W naszym przypsdku kazde krwawienie pogarsza sprawe. Ja odkad biore tabsy nie krwawilam ani sekundy.
Mam juz 3 inne .
Rozlegulowały mi sie hormony skacza jak wsciekłe .Co miesiac mam kontrole u ginusia i krew .Ponic dochodze do siebie . Torbiel malutka nie rośnie . .
Ja ćpałam strasznie duzo progesteronu na poczatku ciąży i po ponoc z tego powodu.
Jutro znow usg i krew bede brac 2 opakowanie tego samego bo juz jest lepiej .
1 opakowanie brałam to co Ty ale one sa słabiutkie - mozna he brac nawet karmiąc piersia.
Potem jasmine a teraz jakis inne nie pamietam nazwy .

Ostatnia edycja:
Takich metrowych . Na noc hibhi hi
Ja miałam zwykle majtki bawełniane 3 rozmiary większe hi hi hi

reklama
Do góry