misis188
Fanka BB :)
Łóżko dziś przyszloJa też( moje nogi wyglądają jak kłody... I nie jakieś tam brzózki tylko porządne dęby
Jak wyprawka dla Hubcia![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Łóżko dziś przyszloJa też( moje nogi wyglądają jak kłody... I nie jakieś tam brzózki tylko porządne dęby
Jak wyprawka dla Hubcia![]()
A jakies nowe maskotki robiłaś? Bo ja tylko kocyk wyszydełkowałam a na więcej jakoś mi brak cierpliwości.Łóżko dziś przyszlojak zlozymy to wrzuce zdjęcie i naszly mnie sily i biore sie za zaslony
matka bedzie szyć
Ooo to super A wózek ?Łóżko dziś przyszlojak zlozymy to wrzuce zdjęcie i naszly mnie sily i biore sie za zaslony
matka bedzie szyć
Zrobilam jeszcze dość troche maskotek ale już nie robie bo mi rece strasznie cierpnaA jakies nowe maskotki robiłaś? Bo ja tylko kocyk wyszydełkowałam a na więcej jakoś mi brak cierpliwości.
Odbieramy 16 lipcaOoo to super A wózek ?
łóżeczko, fotelik czekaja u mamy bo u mnie nie ma miejsca![]()
Ja proponuję na początek mocno nawilżać skórę i dużo pić. Ponoć skuteczne jest branie magnezu. A jakie badania robiłaś? Cholestaza z tego co wiem pojawia się około 30 tc, więc u Ciebie i tak byłoby stanowczo za wcześnie aby badania ja wykryły.Dziewczyny pomocy...
Od czterech dni mam straszy świąd dłoni i podeszwy stóp.
Cholestaza wykluczona. Co to może być? Jakie badania zrobić?
Teraz mam 13tc
Z góry dziękuję za rady![]()
Ja tych majtek nie używałam tylko swoje bawełniane. Podkłady tak nawet dwie paczki bo sporo się krwawiDziewczyny kompletuję powoli torbę do szpitala. Czy ktoś może mi powiedzieć ile po cc potrzebuję tych majtek poporodowych i podkładów ??
Tamiza gratulujęDziewczyny pomocy...
Teraz mam 13tc
Mnie swedział strasznie brzuch i rece .Dziewczyny pomocy...
Teraz mam 13tc