reklama
Leeleeth tak jak dziewczyny pisza nic stracone. Ja z Tymkiem zrobilam test z apteki Doz. Super byl od razu kreska byla , na drugi dzien jakis inny i nic nie bylo. A potem dokupilam dwa znowu te z doz i poekne kreseczki wychodzily. Zaciskam kciuki. Ja bym poszla na bete nawet dzis jak masz mozliwosc
Jutro pójdę na betę, miałam dzisiaj ale podłamałam się ta bielą. Dzięki Kochane !
LELEETH skoro wczoraj wyszła tzn że coś jest na rzeczy tylko jak dziewczyny piszą test testowi nie równy
U mnie po nocy wychodziły słabsze niż jak zrobiłam w dzień i 25 wyszła kreska a na 10 cień cienia w tym samym czasie
kredkaczarna
Fanka BB :)
Leeleeth a nie dasz rady dzis isc na bete?
kredkaczarna
Dziewczyny ja wczoraj mialam kryzys totalny ale nie o starania ale o ten brak corki. No chyba hormony mi wala jak to przed okresem
nie wiem mam wrazenie ze moj chlop to baby zrobic nie umie.
A jakos tak czuję podswiadomie ze teraz nie zaskoczylo ale w czerwcu sie uda. No caly czas mi sie tak wydaje ciekawe czy to sie sprawdzi
A jakos tak czuję podswiadomie ze teraz nie zaskoczylo ale w czerwcu sie uda. No caly czas mi sie tak wydaje ciekawe czy to sie sprawdzi
Millo
Marzycielko w "niebie"jestesmy energią..duszą czy jak kto woli to nazywać i tam wszystko sklada sie w calosc.Jestem pewna ze Twoj synuś czuł,czuje i będzie czuł Waszą miłość juz zawsze;* Teraz pewnie siedzi sobie z Waszym przyszlym dzidziusiem ktore do Was zejdzie:* Główka do góry!
szczypiorkowa12345
Mój chyba chłopaka ahahahahahahahaDziewczyny ja wczoraj mialam kryzys totalny ale nie o starania ale o ten brak corki. No chyba hormony mi wala jak to przed okresemnie wiem mam wrazenie ze moj chlop to baby zrobic nie umie.
A jakos tak czuję podswiadomie ze teraz nie zaskoczylo ale w czerwcu sie uda. No caly czas mi sie tak wydaje ciekawe czy to sie sprawdzi![]()
reklama
Podziel się: