jasani
Fanka BB :)
W moim samochodzie nie da sie na środku bo nie mam tam isofixa. Tylko za kierowcą i pasażerem.W necie że najbezpieczniej na środku jeśli są dobre mocowania ale jakoś mnie to nie przekonuje i chyba zamontuje za pasażerem.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
W moim samochodzie nie da sie na środku bo nie mam tam isofixa. Tylko za kierowcą i pasażerem.W necie że najbezpieczniej na środku jeśli są dobre mocowania ale jakoś mnie to nie przekonuje i chyba zamontuje za pasażerem.
Marcelina tez ma lusterko ale siedzi za pasażerem . Zreszta u Ciebie tez ktoś siedzi za pasażerem a w srodku psinaTakie właśnie. Zobacz załącznik 864948
Otóż to u mnie każdy ma swoje miejsce [emoji2]Marcelina tez ma lusterko ale siedzi za pasażerem . Zreszta u Ciebie tez ktoś siedzi za pasażerem a w srodku psina![]()
Ale wydaje mi sie ze jak rozcienczysz w większej ilości to czas wchłaniania tego płynu bedzie dłuższy wiec po godzinie wchłonie sie płyn i mniejsza ilość cukru. Sądzę że dłużej sie wchłania jak wypijesz 1 litr niz 0.5 litra. np po godz wchłonie sie 0.2 płynu i proporcjonalnie do tego ilość rozpuszczonej w niej glukozy. gdyby to nie miało znaczenia to nie byłoby w zleceniach 250 ml.tu ważny jest czas wchłaniania.Heh. To mi przy tym mniejszym kubku wyszło 74/94/92, a przy większym 75/124/133
A tak na chłopski rozum, to jak szklankę coli przelejesz do kufla i rozcieńczysz wodą to będzie bardziej dietetyczna? Raczej nie, wchłoniesz tyle samo cukru.
Podobno najbezpieczniej jest na srodku, ale to malo praktyczne. Ja mam za pasazerem.Dziewczyny gdzie najbezpieczniej zamontowac fotelik tyłem do jazdy za kierowca czy pasażerem?zaraz chce zamontowac bazę i mam dylemat
A tyłem czy przodem do kierunku jazdy?@goffa13 moja mała jeździ ze mną z przodu. Wyłączyłam poduszczke powietrzna i jedzie po stronie pasażera bo często płacze i muszę ją mieć obok siebie