chlopkers
Fanka BB :)
Bedzie dobrze kochana [emoji4] kciuki wciaz zacisniete [emoji110]16.06 wizyta serduszkowa tak ustalil lekarz mam nadzieje ze bedzie juz widac i slychac pukanie [emoji173][emoji173]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bedzie dobrze kochana [emoji4] kciuki wciaz zacisniete [emoji110]16.06 wizyta serduszkowa tak ustalil lekarz mam nadzieje ze bedzie juz widac i slychac pukanie [emoji173][emoji173]
44 komórki? O matko.Cześć dziewczyny. Obserwuje Was od kilku dni. Zdecydowaliśmy się z mężem, że podejdziemy do procedury in vitro. Wczoraj o godzinie 8.30 miałam punkcję. Pobrano mi 44 komórki jajowe z czego 28 nadawało się do zapłodnienia. Z racji tego, że jestem poniżej 35 roku życia to mogliśmy zapłodnić tylko 6 komórek. Dostałam informację, że te 6 komórek zapłodniło się prawidłowo. Pojutrze dostanę informację odnośnie ich rozwoju, więc siedzę jak na szpilkach. Niestety wszystko idzie do mrożenia, a z transferem muszę poczekać ze względu na hiperstymulację. Estriadol mam na poziomie 13411 jednostek![]()
Po AH łatwiej o takie hece![]()
Nacinanie otoczki zarodka.Cóż to za skrót?
Ja bym była spokojniejsza jakbym wiedziała że mam jakieś "pingwinki" a tak to mam dwa w sobie [emoji173] [emoji110] [emoji120]

Ja miałam 3 zarodki. W pierwszym transferze zdecydowaliśmy się na 1- transfer nieudany. W drugim transferze poszliśmy na ryzyko i wzięliśmy 2 które zostały i oba moje zarodeczki 13.06 skończą 6 miesięcy. Jak to mówią kto nie ryzykuje nie wygrywa [emoji173] [emoji110]

To trza do ciechocinka jechac a nie na ivf huehuea w ktorej klinice jestes?
44 komórki? O matko.