reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Udanej zabawy [emoji1] [emoji1] i smacznego weselnego zarelka! [emoji16] my wlasnie wrocilismy z budowy, wczoraj popoludniu lali nam strop oraz schody i od tej pory ciagle (z krotka przerwa na sen) polewalismy beton, zeby nie popekal na tym goracu. Dlatego Was tak z doskoku nadrabiam [emoji4]
Dziewczyny, powiem Wam, ze teraz jak jest juz strop, to dopiero widac jakie bedziemy miec piekne widoczki [emoji16]
Chlopkers a może jakieś zdjecie tych widoczków:-) :)

reklama
Chlopkers a może jakieś zdjecie tych widoczków:-) :)
Bardzo chetnie, ale kurcze kiedys probowalam tu wstawic jakies zdj i mi wyskakiwala inf, ze za duzy rozmiar zdj [emoji52] ogarniala ktoras z Was moze kiedykolwiek taki forumowy problem techniczny? Wstyd sie przyznac, ale mega nieogarnieta jestem w nowych technologiach jestem [emoji16]

Duzo bylo przykladow, ze ostal sie jeden jedyny babel ktory byl transferowany i jest dzidzi, np nasza naj naj @zylwia :) a czego nie robic? Tego na co nie masz ochoty haaha :D
Dokładnie dżoasia :)@koliber091987 wszystko będzie dobrze trzeba tylko wierzyć:* ja wiem , że łatwo mówić ale byłam w tej sytuacji co Ty a jak się dowiedziałam , że nic nam nie zostało po telefonie od embriologa tak zaczęłam płakałać i masować brzusio .. blagalam żeby ze mną został ten kropeczek ✊ i właśnie w sierpniu przytule moja córeczkę ❤ jeszcze Joko86 ma synka ( urodzila w grudniu) i żadnych mrozaczkow :) zapamiętałam bo miałyśmy transfery w tej samej klinice :)
Będzie dobrze ! Musisz wierzyć ❤

Staram sie czytac na bierzaco chociaz od mojego wpisu ale nie nadazam a chciala bym:) wczesniej tez Was podczytywalam ale od poczatku tez jakos nie moge znalezc czasu bo dla mnie doba to zamalo nawet na zwykle domowe obowiazki:) z tym wyrostkiem to mialam tak samo ..lekarz oznajmil ze godzina i nie bylo by mnie na swiecie i tak sie zastanawiam jak kolezanka czy lekarz tak spapral ze tyle zrostow i nie drozne jajowody czy to tak poprostu jest naturalna konsekwencja gojenia po operacji i liczy sie fart jak sie zrastaja rany. Ja wlasnie czytalam duzo opini dobrych o prowicie i chcialam tam podejsc do zabiegu ale z tego co slysze to zrobilo sie =tasmowo= o gyncentrum katowice tez slyszalam a gdzies wyczytalam wyrzuty matki po iv ze przez znich urodzila chore dziecko i olali sprawe...nie wiem nie bylam nie widzialam. Kazdy chwali ostrawe ale wiadomo w kazdej klinice polowa chwali a polowa sie znajdzie co nie poleca . Dlatego mam metlik w glowie i strach ze sie nie uda , mrozaczkow nie bedzie a skad ja wezme na nastepny zabieg:( zwlaszcza bedac mieszkanka Polski...bo tylko u nas cyrki robia zamiast nam pomagac...

Prawda jest taka, że często chwalimy miejsca gdzie Nam się udało. Ja jestem z Provity i nie zamieniłabym mojej kliniki i lekarza na nic oraz nikogo innego :-)

Dokładnie dżoasia :)@koliber091987 wszystko będzie dobrze trzeba tylko wierzyć:* ja wiem , że łatwo mówić ale byłam w tej sytuacji co Ty a jak się dowiedziałam , że nic nam nie zostało po telefonie od embriologa tak zaczęłam płakałać i masować brzusio .. blagalam żeby ze mną został ten kropeczek ✊ i właśnie w sierpniu przytule moja córeczkę ❤ jeszcze Joko86 ma synka ( urodzila w grudniu) i żadnych mrozaczkow :) zapamiętałam bo miałyśmy transfery w tej samej klinice :)
Będzie dobrze ! Musisz wierzyć ❤

Dzięki dziewczyny za słowa otuchy, jakoś jak się słyszy takie rzeczy i przypadki to zlżej się robi, a powiedzcie mi czy ja mogę brać razem estrofem i Luteinę dowcipnie? Bo do tej pory brałam jedno a za pół godziny drugie, mogę o jednej godzinie wszystko razem?

Dzieki! [emoji4] to moze zdaze to tez zrobic, dla wlasnego spokoju przed crio. Bo zakladam ze to takie standardowe badania krwi na ktorych wyniki czeka sie maks kilka dni??? [emoji5] Z trombo zdazylam (oprocz mthfr wyszlo mi tylko PAI1 homo), ogarnelabym ten zespol antyfosfolipidowy i w razie koniecznosci kolejnych podejsc zostanie tylko immunologia. Ale to wiadomo ze w takim wypadku kierunek Lodz [emoji1]
Ok 1.5 tygodnia sie czeka. Ale z tego co kojarze pracujesz w labie wiec masz swoje dojscia na przyspieszenie :)

reklama
Ok 1.5 tygodnia sie czeka. Ale z tego co kojarze pracujesz w labie wiec masz swoje dojscia na przyspieszenie :)
Dobrze kojarzysz, ale to kurcze inne laboratorium. Pracuje w przemysle chemicznym i niestety z badaniami biolog./biochemicznymi czy diagnostyka medyczna nie mam nic wspolnego [emoji4] ale i tak jesli oddam krew na poczatku przyszlego tyg to i do ewentualnego podejscia do crio wyniki by byly. Zreszta nie wiadomo co wyjdzie z poniedzialkowych posiewow i jest duze prawdopodob., ze crio bedzie dopiero w lipcu

Do góry