Agniecha1508
Fanka BB :)
Dziewczyny - z czasem przez to wszystko człowiek głupiej
byliśmy wczoraj z m@łzowina na zakupach , weszłam do sklepu mocno dzieciecego po lale szmacianke dla siostrzenicy i ... nigdy, nie podniecały mnie rzeczny dla niemowląt - a wczoraj patrzę stoi zajebisty wózek za bagatela 6 tysi
- popatrzyła na niego z sentymentem i wyszliśmy. W aucie mówię do m@łza , "kurna musimy szybko zajść w ciążę bo mi ten wózek wykupią" cisza ... quwa jakby to było takie łatwe - ehhh
no nic - po pracy śmigamy popływać kajakiem trzeba czerpać ile się da witaminki D , a w ciąży będzie ciężko wiosłowć ( ale mam marzenia) 
byliśmy wczoraj z m@łzowina na zakupach , weszłam do sklepu mocno dzieciecego po lale szmacianke dla siostrzenicy i ... nigdy, nie podniecały mnie rzeczny dla niemowląt - a wczoraj patrzę stoi zajebisty wózek za bagatela 6 tysi
no nic - po pracy śmigamy popływać kajakiem trzeba czerpać ile się da witaminki D , a w ciąży będzie ciężko wiosłowć ( ale mam marzenia) 
Ostatnia edycja:
ale się łudzę , ze wreszcie się uda. Z procedura mam nadzieję, że ogarniemy sie do końca sierpnia
Kochana będzie dobrze - uda Nam się tu wszystkim - za chwilkę , dwie- może trzy ... ale Nam się uda quwa