dombro26
Zaciekawiona BB
Nie patrz na toDziewczyny zerknijcie na wyniki... beta 44alee jakieś dziwne te normy? 1 tydzień od 202 ? A co jak ktoś ma 44?
![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie patrz na toDziewczyny zerknijcie na wyniki... beta 44alee jakieś dziwne te normy? 1 tydzień od 202 ? A co jak ktoś ma 44?
![]()
Kiedyś musi być nawet to 10 czy 25, które wykrywają testyDziewczyny zerknijcie na wyniki... beta 44alee jakieś dziwne te normy? 1 tydzień od 202 ? A co jak ktoś ma 44?
![]()
Mi wychodzą mega krechy na owu, ale nie pamietam teraz czy po owu znikałyHmmm...nie każdy organizm jest taki sam. Mi np. testowa kreska nigdy, ale to nigdy nie wyszła ciemniejsza. To mniej więcej kiedy była poznawałam po tym, ze kreski wcześniej i po owu albo w ogóle nie było, albo była bardzo jasna dosłownie przez 2-3 dni. To, ze owu w tym cyklu była to wiem na pewno bo jestem w ciąży, a w poprzednim potwierdzona monitoringiem u gina. Tu np testy owulacyjne z poprzedniego cyklu z monitoringiem i owu w 17 dc Zobacz załącznik 866114
To są owulacyjne ? Przed @??Witam się dziewczyny. Na chwilę obecną @ nie ma a testy ciemnieją (u góry najnowszy) więc chyba po pracy lecę na badanko![]()
Mi owulacyjne pokazują cały czas 2 kreskiKup ciążowy, mi owulacyjne caly czas wychodzily przed @ raz slabsze, raz mocniejsze. Nawet jak juz wiedzialam, ze w ciazy jestem, jakos w 6tc na owulacyjnym wyszla mi ledwo widoczna kreska.
Coś tam widaćDziewczyny, czy ja mam zwidy....? Zobacz załącznik 866339
Mój pierwszy też był rozebrany bo przez szybkę ta kreska była jeszcze mniej widoczna niż bez [emoji23]Haha zrobiłaś mi dzien tym rozbieraniem testu [emoji23]
Lec na bete i dawaj znac co i jak [emoji110]
Dlugo sie staracie ?